Επιλογή Σελίδας


Απευθείας στον μεγάλο τελικό του σκιφ της προολυμπιακής ρεγκάτας της Λουκέρνης την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο προκρίθηκε η Αννέτα Κυρίδου και θα έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούραση πριν τη μεγάλη κούρσα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε αποφασιστικά στη κούρσα και τερμάτισε 2η σε 7:44.82 σχεδόν μαζί με την αθλήτρια από την Λευκορωσία που πήρε την 1η θέση με 7:44.31 και ήταν οι δυο που πήραν τα εισιτήρια για τον τελικό της Δευτέρας.

May be an image of nature and body of water

Αντίθετα τα άλλα δύο πληρώματα μας θα πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία των επαναληπτικών σήμερα νωρίς το απόγευμα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους τελικούς.

Πιο αναλυτικά, την 4η θέση στον προκριματικό του διπλού σκιφ των ανδρών κατέλαβαν οι Γιάννης Καλανδαρίδης και Αντώνης Παπακωνσταντίνου. Οι δυο πρωταθλητές μας τερμάτισαν σε 6:35.78 και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσουν για τα ημιτελικά στον απογευματινό επαναληπτικό που ήταν να γίνει το πρωί του Σαββάτου αλλά λόγω καιρικών συνθηκών υπήρξαν αλλαγές και οι επαναληπτικοί θα γίνουν σήμερα περίπου στις 18:00.

May be an image of nature and lake

Την 4η θέση στον προκριματικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών κατέλαβαν και οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ζωή Φίτσιου Τα δύο κορίτσια τερμάτισαν σε 7:25.43 και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό για την πρόκριση στα ημιτελικά λίγο πριν τις 18:00.

May be an image of tree, nature and lake

Pin It on Pinterest

Shares
Share This