Επιλογή Σελίδας

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Αετού Μακρυχωρίου Λάρισας, Στράτος Μισιρλής, πραγματοποιεί την “Απόκρουση της χρονιάς Νο3”, (σε σουτ-κεραυνό του Σεχολάρι), στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του, με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας (τελικό σκορ 1-0 ο Εθνικός).

Ο Στράτος Μισιρλής, Σερραίος στην καταγωγή, σπουδάζει πολιτικός μηχανικός παρακαλώ, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στον Βόλο, κατοικεί στη Λάρισα και προέρχεται από την Κ19 της ΑΕΛ.

Θυμηθείτε την “Απόκρουση της χρονιάς Νο1”, του τερματοφύλακα Διονύση Μπαλάφα, του Δία Δίου, που έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στο διαδίκτυο, με πάνω από 23.000 προβολές μέχρι στιγμής και την “Απόκρουση της χρονιάς Νο2”, του τερματοφύλακα Κώστα Γούπου, του Π.Ο. Ελασσόνας, συμπτωματικά στο ίδιο γήπεδο, του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου!​

Επί τη ευκαιρία, διαβάστε και την αποκλειστική συνέντευξη του πρώτου σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας, Βασίλη Κατσαμάγκα, του Αετού Μακρυχωρίου, για να διαπιστώσετε πώς συσχετίζεται η ομάδα του, με τον Ολυμπιακό Πειραιά και τη Λίβερπουλ!

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This