Επιλογή Σελίδας

Του Βασίλη Βόλκου

Προχθές γράφαμε οτι λαχτάρησε η Βέροια μέχρι να κερδίσει στον Πιερικό αλλά σήμερα με την Τρίγλια μπορούμε να πούμε ότι την γλύτωσε φθηνά ΄με το 0-0 αφού οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι που κτύπησε ο Μπρίτο και η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Βελίδη.

Ίσως να ήταν η χειρότερη εμφάνιση για φέτος της Βέροιας που ταλαιπώρησε αρκετά την μπάλα χωρίς να δημιουργήσει τις ευκαιρίες των προηγούμενων αγώνων

Με τέτοιες εμφανίσεις ( γενική μετριότητα κανείς δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει από την κακή εικόνα ) το μέλλον είναι αβέβαιο για την βασίλισσα του βορά,.

Λάθη επί λαθών χωρίς δύναμη και πάθος αφού και η αντίσταση των παικτών της Τρίγλιας συνετέλεσε ώστε να περιοριστεί η δράση των γηπεδούχων.

Η πρώτη απώλεια βαθμών και μάλιστα εντός έδρας πρέπει να ταρακουνήσει τους παίκτες γιατί ΄όπως έχουμε γράψει το πρωτάθλημα αυτό φέτος είναι “μικρής διάρκειας” και δεν συγχωρούνται τέτοια αποτελέσματα

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη ήρθε πολύ διαβασμένη και παραλίγο να κάνει ζημιά . αφού και ευκαιρίες δημιούργησε και πέναλτι έχασε και γενικά έπαιξε την Βέροια στην έδρα της χωρίς φόβο.

Νομίζουμε ότι πλέον οι αντίπαλοι δεν επηρεάζονται από ονόματα , και ας μην νομίζουν οι παίκτες της Βέροιας θα κερδίσουν μόνο με το όνομα και την φανέλα που φοράνε.

Φάσεις του αγώνα

Η ομάδα της Τρίγλιας ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν το σουτ του Βοσκόπουλου μέσα από την περιοχή (μπλόκαρε ο Βελλίδης Στο 25’ η Τρίγλια απείλησε και πάλι .. Ο Μπρίτο πάσαρε στον Τότσκα αλλά και πάλι ο Βελλίδης μπλόκαρε το φαλτσαριστό σουτ.

Η Βέροια απείλησε για πρώτη φορά στο 33’. Ο Λουκίνας έκανε μια σέντρα – σουτ έξω από την περιοχή με στόχο να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο Παλαβράκης μπλόκαρε.

Στο 37’ ο Πεταυράκης «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα κι έβγαλε μόνο τον Λουκίνα, ο φορ της Βέροιας «τσίμπησε» την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να την κοντρολάρει και κατέληξε άουτ.

Στο 38’ η Τρίγλια έφθασε πολύ κοντά στο 0-1 όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πεταυράκη στον Τότσκα αλλά ο Μπρίτο σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Στο 43’ η Βέροια δημιούργησε την καλύτερη φάση της. Ο Μπουκουβάλας έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής ο τερματοφύλακας της Τρίγλιας έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Στο β’ ημίχρονο η Τρίγλια συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Βέροια αλλά δεν κατάφερε να την απειλήσει σοβαρά.

Μετά το 65′ ’ η «Βασίλισσα» ισορρόπησε και πήρε ξανά τον έλεγχο αλλά δυσκολεύτηκε στην διάσπαση πολυπρόσωπης της αντίπαλης άμυνας.

Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκε στο 67’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 76’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Ο Πασάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παλαβράκη αλλά το τερματοφύλακας της Τρίγλιας απόκρουσε σωτήρια.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Βέροια και στο 78’. Μετά από μια συνεργασία των παικτών της Βέροιας, τόσο ο Καραγιάννης όσο και ο Πόζογλου δεν μπόρεσαν με σουτ μέσα από την περιοχή να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Τάσης (Διαμάντης, Αναστασίου) με λάθη.

Βέροια ΝΠΣ Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας (78’ Μαραγκός), Πεταυράκης, Οικονόμου, Βεργώνης (78’ Μπλέτσας), Μούργος (46’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (57’ Καραγιάννης).

Τρίγλια: Παλαβράκης, Πανάγου, Σέγκεργκης, Παπαστεργιανός Α., Βοσκόπουλος, Παπαστεργιανός Μ., Σαρβανίδης (85’ Τσακμάκης), Δόρης, Τότσκα (85’ Ευθυμιάδης), Μπρίτο (74’ Σμυρλής), Κεχαγιάς (64’ Ποζατζίδης).

Πηγή: Λαός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This