Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 6 σημερινές αναμετρήσεις:

Inter – Cagliari
Stadio Giuseppe Meazza
Παρά τη μεγάλη βαθμολογική, και όχι μόνο, διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων η Inter δεν είναι πάντα σταθερή στο να κρατάει ανέπαφη την εστία της, ενώ από την άλλη πλευρά η Cagliari σκοράρει με μεγάλη συνέπεια στα τελευταία ματς. Στις 5 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,00.

Hellas Verona – Lazio
Stadio Marcantonio Bentegodi
Αναμένουμε ένα ισορροπημένο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται κοντά βαθμολογικά. Η Lazio έχει το κίνητρο της διατήρησης τουλάχιστον της έκτης θέσης, ενώ η Verona, αν και είναι αδιάφορη ουσιαστικά, μπορεί πάντα να κάνει ζημιά στο αντίπαλο τέρμα. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,82.

Juventus – Genoa
Allianz Stadium
Θεωρητικά η Juventus έχει προβάδισμα έναντι της Genoa στο σημερινό ματς κι επιπλέον μετά τη νίκη επί της Napoli έχει και το ψυχολογικό αβαντάζ. Ωστόσο, δεν εμπνέει σιγουριά στην άμυνα.  Από την άλλη πλευρά η Genoa με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σκοράρει αρκετά συχνά. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,20.

Sampdoria – Napoli
Stadio Luigi Ferraris
Η Napoli είναι από τις πιο δυνατές επιθετικά ομάδες στη φετινή Serie A και έχει σκοράρει στα 9 τελευταία της ματς. Από την άλλη πλευρά η Sampdoria μπορεί να μην έχει σημειώσει τόσα γκολ όσα η Napoli αλλά είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη και στα τελευταία ματς σκοράρει με μεγάλη συνέπεια. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,72.

Roma – Bologna
Stadio Olimpico di Roma
H Roma μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ajax έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Bologna, η οποία μπορεί να έχει αποσπάσει κάποιες νίκες από τις τελευταίες αντιπάλους της, αλλά απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας δεν είναι ιδιαίτερα απειλητική. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,75.

Fiorentina – Atalanta
Stadio Artemio Franchi
Η Fiorentina υστερεί αρκετά σε σχέση με την Atalanta τόσο από άποψη επίθεσης αλλά και αγωνιστικής κατάστασης. Επιπλέον, η Atalanta έχει το κίνητρο να διατηρήσει την τέταρτη, τουλάχιστον, θέση, ενώ η Fiorentina είναι σχεδόν αδιάφορη βαθμολογικά, δεδομένου ότι έχει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη υποβιβασμού. Νίκη της Atalanta σε απόδοση 1,60.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (30a giornata)
13:30 Inter – Cagliari Goal/Goal (2,00) 1-0 FT
16:00 Hellas Verona – Lazio Goal/Goal (1,82) 0-1 FT
16:00 Juventus – Genoa Goal/Goal (2,20) 3-1 FT
16:00 Sampdoria – Napoli Goal/Goal (1,72) 0-2 FT
19:00 Roma – Bologna 1 (1,75) 1-0 FT
21:45 Fiorentina – Atalanta 2 (1,60) 2-3 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This