Επιλογή Σελίδας

Ο Θεσπρωτός ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν, για την 1η αγωνιστική του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση υπέρ της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα, πέτυχε ο Πατσέκο στο 13′ με γυριστή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σαραντίδη.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον πάγκο υπήρχαν μόλις δύο ποδοσφαιριστές καθώς τα οκτώ νέα αποκτήματά τους, ανάμεσά τους και ο Κώστας Λαμπίρης θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τον επόμενο αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Αναστασίου (Θεσσαλίας) και Στάικο (Λάρισας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Τακίδης (Κιλκίς).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Σαββίδης, Δαλιανόπουλος, Αλμυράς, Μουρατίδης, Τουρσίδης, Φράγκος, Αρμενάκης, Καλογέρης, Γιακουστίδης, Αμαραντίδης, Χατζηαθανασίου.
Στον πάγκο: Μαλέσιος και Τσουμαρίδης.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Σταυρίδης, Κοντοές (55′ Γώγος Γ.), Πετράκης (66′ Πουφλής), Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου (66′ Καζβιρόπουλος), Μπίκας, Σαραντίδης (80′ Γώγος Α.), Πατσέκο, Ραμίρεζ (66′ Ζιώγας).
Στον πάγκο: Κατσής, Κολιοφούκας, Πέντσας, Γκανσιέρ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This