Επιλογή Σελίδας

bridge katerini2



Με τον καλύτερο τρόπο “συστήθηκε” η ομάδα μπριτζ Κατερίνης, η οποία στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μπριτζ, που διεξήχθη από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις ξιφασκίας του πρώην αεροδρομίου “Ελληνικού”.

Οι Κατερινιώτες μπριτζέρ, αγωνιζόμενοι στην κατηγορία “μαθητών”, ως “ΤΑΜΠΛΟΤΕΘ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ”, εντυπωσίασαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, και “άγγιξαν” την κορυφή καθώς τις δυο πρώτες ημέρες ήταν στο νούμερο 1 της κατάταξης ανάμεσα σε 36 συλλόγους, χάνοντας εν τέλει την πρωτιά από τον ΚΟΑΜ της Κέρκυρας.

Μέλη της ομάδας που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση ήταν ο Ηλίας Αντωνιάδης, η Σοφία Γιώτα, ο Σωτήρης Καλομενίδης, ο Νίκος Κατσαβριάς και ο Μιχάλης Κωτούλας

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της νεοσύστατης ομάδας μπριτζ Κατερίνης με όλα τα μέλη να δηλώνουν αποφασισμένα να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, αφήνοντας “υποσχέσεις” για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

bridge katerini1

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ξεκινάει στην Κατερίνη επίσημα η νέα σεζόν μαθημάτων αγωνιστικού μπριτζ που απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους μπριτζέρ. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τετάρτη, στις 18.00, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 71, από αναγνωρισμένους προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Σοφία Γιώτα, στο 6974 909 043. Αν θέλετε κι εσείς να γνωρίσετε ένα συναρπαστικό και κοινωνικό παιχνίδι, που είναι ταυτόχρονα και αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα, η ομάδα μπριτζ Κατερίνης σας περιμένει!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This