Επιλογή Σελίδας

Μετά τις διεθνείς διακρίσεις της Ελληνικής ιππασίας στα ιππικά αθλήματα της υπερπήδησης εμποδίων, της ιππικής δεξιοτεχνίας και του para-dressage, έρχονται διεθνείς επιτυχίες και για το άθλημα της ιππικής αντοχής, που παρουσιάζει μεγάλη άνοδο στη χώρα μας τελευταία.

Στην τρίτη τους συνολικά διεθνή συμμετοχή ως ζεύγος και πρώτη συμμετοχή σε διεθνή αγώνα ιππικής αντοχής CEI2* 120 χμ., η Έφη Κουτσάφτη μαζί με την φοράδα της Hadiyya κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση.

Ο διεθνής αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Arezzo της Ιταλίας το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου και πήραν μέρος συνολικά 9 ζευγάρια. Η Ελληνίδα αμαζόνα κατάφερε να διανύσει την απόσταση των 120 χμ. σε συνολικό χρόνο 06:49:28, και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Την 1η θέση κατέκτησε με συνολικό χρόνο 06:31:12 ο Ιταλός Giovanni Marigliano με τον Ziupedde de Zamaglia.

Επόμενος διεθνής αγώνας ιππικής αντοχής για την Έφη Κουτσάφτη είναι ο κορυφαίος αγώνας Fursan Cup που θα πραγματοποιηθεί στην Σαουδική Αραβία στις 3 και 4 Μαρτίου. Η πρόσκληση της Ελληνίδας αμαζόνας είναι πολύ σημαντική για την Ελληνική Ιππασία και την προβολή του αθλήματος της ιππικής αντοχής στη χώρα μας, καθώς στον αγώνα αυτό συμμετέχουν μόνο με πρόσκληση οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου, οι οποίοι θα διεκδικήσουν συνολικά έπαθλα 4 εκ. Δολαρίων ΗΠΑ, που είναι τα μεγαλύτερα έπαθλα παγκοσμίως για το 2023.

Την ίδια στιγμή, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές της Ιππικής Αντοχής προετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού του διεθνή αγώνα CEI1* & CEI2* που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς στις 29 και 30 Απριλίου 2023.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This