Επιλογή Σελίδας

Ένα ντέρμπι δύο γνώριμων από τα παλιά θα γίνει την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο γήπεδο “Πύρρος Δήμας” του Λιτοχώρου στις στις 4:00 μ.μ. στα πλαίσια της 1ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Συγκεκριμένα ο τοπικός Απόλλων θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αιγινιακό και σίγουρα παρότι τις ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, “ξυπνούν” μνήμες των δύο εμπλεκομένων αντιπάλων από το παρελθόν, όταν αμφότερες έπαιζαν, για πολλά χρόνια στη Δ’ Εθνική κατηγορία και τα παιχνίδια τους συγκέντρωναν τα βλέμματα όλης της Πιερίας .

Και θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη εάν δεν αναφέραμε ότι τόσο από την κωμόπολη του Λιτοχώρου,  όσο και αυτή του Αιγινίου αναδείχθηκαν αρκετοί σπουδαίοι παίκτες, με θητεία στην Α’ Εθνική κατηγορία, που δεν θέλουμε να ονοματίσουμε ία να μη ξεχάσουμε κάποιους .

Φυσικά σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά χωρίς υπερβολή πάντοτε οι αναμετρήσεις Απόλλωνα – Αιγινιακού παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον .

Ο Προπονητής του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος προπόνησε τη Δευτέρα τους ποδοσφαιριστές του, ύστερα από τη νίκη  του Σαββάτου (2 – 0), στο τοπικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Κολινδρού και προτίθεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας συγκριτικά με το πώς παρατάχθηκε κόντρα στους Κολινδρινούς.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απουσιάσει ο αρχηγός Γιώτης Γιαζιτζόγλου, που είδε την κόκκινη κάρτα στο Σαββατιάτικο αγώνα, όταν τελευταίος παίκτης έπιασε από τη φανέλα αντίπαλο, στερώντας προφανή ευκαιρία από την Αναγέννηση για επίτευξη τέρματος και τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This