Επιλογή Σελίδας

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Βελώνης, μιλώντας για τον σημερινό αγώνα του Άρη με την Νίκη Βόλου, για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Επί τη ευκαιρία, «έπλεξε» και το εγκώμιο στο πρόσωπο του Άκη Μάντζιου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:

Για το αν ο ίδιος προτιμά να ξεκινήσει ο Φετφατζίδης ή ο Γκαρθία, στον πρώτο αγώνα με την Νίκη Βόλου: «Και οι δύο είναι ποιοτικοί. Ο Μανού έχει μεγάλη αποχή, θα προτιμούσα τον Φετφατζίδη. Να αγωνιστεί ένα ημίχρονο, για να πάρει μετά χρόνο και ο Μανού επειδή είναι μεγάλη η αποχή του. Ο Φετφατζίδης θα βοηθήσει πιο πολύ!»

Για τη «σοβαρότητα» που πρέπει να δείξει η ομάδα απέναντι στη Νίκη Βόλου: «Οπωσδήποτε, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή, να μπει με αποφασιστικότητα και να σκοράρει και 2 και 3 γκολ για να μην υπάρχει πρόβλημα στον επαναληπτικό. Και πιστεύω πως μπορεί να το κάνει».

Για τον Λορέν Μορόν: «Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε επιθετικό, από την εποχή του Κάμπορα. Ο Μορόν είναι σε τρομερή κατάσταση, έχει πολύ καλά τελειώματα. Με Φετφατζίδη και Μανού θα πάρει περισσότερο μπάλες και θα βγάλει περισσότερες τελικές, άρα και περισσότερα γκολ».

Τέλος, έπλεξε και το εγκώμιο στο πρόσωπο του Άκη Μάντζιου: «Το είπα από τη πρώτη εβδομάδα που επέστρεψε ο Μάντζιος. Δεν είναι τυχαίο πως η ομάδα φέρνει αποτελέσματα. Μπορεί να μην έχει αυτοματισμούς και να παίζει φανταζί ποδόσφαιρο, αλλά προσαρμόζεται και το βγάζει στο γήπεδο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, η ομάδα κάνει πολύ καλή προσπάθεια με το ρόστερ που έχει. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στον Άκη, αξίζει πολλά συγχαρητήρια γιατί έχει χτυπήσει πολλά παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες στα ίσα. Στόχος είναι ο τελικός, για να πάρει και ένα τρόπαιο».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This