Επιλογή Σελίδας

Ο Γιάννης Αντώνιου ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους διεθνείς αγώνες Αλπικού Σκι που διεξάγονται στην Cardrona της Νέας Ζηλανδίας τις 8 και 9 Αυγούστου. Ο Έλληνας πρωταθλητής στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης έκανε τον τρίτο καλύτερο συνολικό χρόνο, 1:47,34, με μόλις 0,60 δευτερόλεπτα διαφορά από τον χρόνο του πρώτου νικητή. Επίσης κέρδισε 33,29 βαθμούς FIS. Στο ίδιο αγώνισμα της πρώτης ημέρας των αγώνων κατετάγει 4ος και κέρδισε 39,55 βαθμούς FIS.

Ο Έλληνας θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Νέα Ζηλανδία όλο τον Αύγουστο και παράλληλα θα αγωνιστεί σε διεθνείς αγώνες.

Στην Αργεντινή, επίσης βρίσκεται άλλη μια ελληνική αποστολή Αλπικού Σκι, που κάνει προετοιμασία σε συνθήκες χιονιού και συμμετέχει σε αγώνες.

Στο Chapelco, τις 4-6 Αυγούστου, o Απόστολος Βουγιούκας, στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης κατέλαβε τις 35 και 40ες θέσεις ενώ πέτυχε 87,80 και 88,11 βαθμούς FIS

Στο Cero Catedral, τις 7-8 Αυγούστου και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, οι Βουγιούκας και Στέφανος Κατσιάπης κατέλαβαν την 15 και 23η θέση ενώ πέτυχαν 79,94 και 110,43 βαθμούς FIS αντίστοιχα.

Οι επιδόσεις του Απόστολου Βουγιούκα κρίνονται εξαιρετικές και στα δύο αγωνίσματα επειδή κατάφερε να βελτιώσει τη διεθνή του κατάταξη και τους βαθμούς FIS.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This