Επιλογή Σελίδας

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στην Ιταλία από την Παλανουότο Τριέστε με 9-8, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των Ομίλων, αλλά πήρε -μαζί με την πρόκριση στη φάση των “16” που είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική- και την πρώτη θέση που ήθελε στον Δ΄ όμιλο του Euro Cup.

Πριν αρχίσει το ματς, είχαν καταφθάσει τα ευχάριστα νέα από το Κότορ του Μαυροβουνίου, όπου η ιταλική Ορτίτζια επιβλήθηκε εύκολα της Πρίμορατς (18-12), κάλυψε την διαφορά των πέντε γκολ που είχε ηττηθεί στην έδρα της και της “έκλεψε” τη 2η θέση.

Οι κυανέρυθροι της Νέας Σμύρνης πήραν την πρωτιά με 11 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη προνομιούχο θέση την ιταλική Ορτίτζια και τρίτη την Πρίμορατς Κότορ που ισοβάθμησαν στους 9 πόντους. Όσο για την Τριέστε, πέτυχε μια νίκη γοήτρου και ολοκλήρωσε την παρουσία της συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς.

Έτσι, ο τεχνικός του Πανιωνίου Κώστας Δήμου είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να ξεκουράσει βασικούς του παίκτες στην συνάντηση με την Τριέστε. Οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 8-4, ύστερα από τρία οκτάλεπτα. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, ωστόσο, έκαναν την αντεπίθεσή τους, κυρίως με τον Μοσκόφ, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να “ροκανίσουν” την διαφορά.

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-1, 1-4.

Τριέστε (Ντάνιελ Μπετίνι): Ολίβα, Πόντγκορνικ, Πετρόνιο, Μπουλιούμπασιτς 1, Βρλιτς 1, Βαλεντίνο 1, Ντάσιτς 1, Μετσαρόμπα, Ράτσι 1, Μαρτζιάλι 1, Μπίνι, Μλάσοντοσικ 3, Καταρίνι.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 3, Μουρίκης, Γούνας 1, Ουκρόπινα 1, Καπετανάκης, Λιμαράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This