Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιλαμβάνει τρεις αγώνες για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.
Κόστα Ρίκα – Σερβία
Samara Arena
Στους 4 από τους 6 τελευταίους αγώνες της Κόστα Ρίκα σημειώθηκαν 1 ή 2 τέρματα, όπως και στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες της Σερβίας. Να σημειωθούν 2 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,57.
Γερμανία – Μεξικό
Stadion Luzhniki
Η 1η της παγκόσμιας κατάταξης Γερμανία (1.558,49 β.) αντιμετωπίζει το 15ο Μεξικό (989,44 β.). 8 νίκες έχει η Γερμανία στους 13 τελευταίους αγώνες της, ενώ 2 ήττες έχει το Μεξικό στους 4 τελευταίους αγώνες του. 2 νίκες έχει η Γερμανία τις 3 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε το Μεξικό. Νίκη της Γερμανίας σε απόδοση 1,50.
Βραζιλία – Ελβετία
Rostov Arena
Στους 6 από τους 10 τελευταίους αγώνες της η Βραζιλία σημείωσε 2 ή λιγότερα τέρματα, ενώ στους 40 από τους 41 τελευταίους αγώνες της η Ελβετία δέχθηκε 2 ή λιγότερα τέρματα. Τις 3 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, η Βραζιλία σημείωσε 2 ή λιγότερα τέρματα. Να σημειώσει η Βραζιλία λιγότερα από 2 τέρματα σε απόδοση 1,84.
Συνοπτικά
FIFA – World Cup (Group E)
15:00 Costa Rica – Serbia Under 2,5 Goals (1,57) 0-1 FT
21:00 Brazil – Switzerland Brazil Under 2 Goals (1,84) 1-1 FT
FIFA – World Cup (Group F)
18:00 Germany – Mexico 1 (1,50) 0-1 FT
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.















