Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα της Primera A της Κολομβίας περιλαμβάνει τρεις εξ αναβολής αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική του Clausura. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.
Unión Magdalena – Millonarios
Estadio Sierra Nevada
Στους 5 από τους 6 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Unión Magdalena σημειώθηκαν 2 ή λιγότερα τέρματα, ενώ στους 4 από τους 5 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Millonarios σημειώθηκαν από 2 τέρματα. Τις 4 από τις 6 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Unión Magdalena, σημειώθηκαν 1 ή 2 τέρματα. Να σημειωθούν 2 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,55.
Atlético Huila – Cúcuta Deportivo
Estadio Guillermo Plazas Alcid
Στους 4 από τους 9 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Atlético Huila σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 3 από τους 11 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Cúcuta Deportivo. Τη 1 από τις 3 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Atlético Huila, σκόραραν αμφότερες. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,80.
La Equidad – Deportivo Pasto
Estadio Metropolitano de Techo Rodrigo Lara Bonilla
Στους 3 από τους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Equidad σημειώθηκαν 2 ή λιγότερα τέρματα, ενώ στους 3 από τους 5 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Deportivo Pasto σημειώθηκαν 1 ή 2 τέρματα. Τις 7 από τις 9 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα, με γηπεδούχο την Equidad, σημειώθηκαν 2 ή λιγότερα τέρματα. Να σημειωθούν 2 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,50.
Συνοπτικά
Colombia – Primera A (Clausura)
00:00 Unión Magdalena – Millonarios Under 2,5 Goals (1,55) 2-1 FT
02:00 Atlético Huila – Cúcuta Deportivo No Goal (1,80) 1-1 FT
04:00 La Equidad – Deportivo Pasto Under 2,5 Goals (1,50) 0-0 FT
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.














