Επιλογή Σελίδας

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου απέναντι στην Αταλάντη, την οποία κέρδισε με 2-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το πιερικό “συγκρότημα” προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο τέταρτο του αγώνα χάρη σε γκολ των Φωκαΐδη και Σεχολάρι και όλα έδειχναν ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου απέναντι στους ουραγούς του ομίλου.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, όμως όχι μόνο δεν κατόρθωσε να “κλειδώσει” το “τρίποντο” αλλά είδε τους Φθιωτούς να ξαναμπαίνουν από το πουθενά στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1 στο 76′ με αυτογκόλ του Καρτσαμπά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σακκά.

Στο 90′ ο Κατσιαμήτας απώλεσε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 3-1 και στα λεπτά των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το 2-2, το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα οι Κεραμιδιώτες βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 11 βαθμούς έναντι 10 των ομάδων που είναι κάτω από τη γραμμή ενώ η Αταλάντη έμεινε τελευταία με 0 βαθμούς.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα
3′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Φωκαΐδης εκμεταλλεύτηκε παράλληλη πάσα του Καραγκούνη και με κοντινό πλασέ εκανε το 1-0 για τον Εθνικό.
15′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Φωκαΐδης έβγαλε κάθετη πάσα στον Σεχολάρι κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Ανδρούτσο, κάνοντας το 2-0.

59′ Σουτ του Φωκαΐδη από τη γραμμή της μικρής περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.
63′ Σουτ του Φωκαΐδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
76′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Σακκάς εκτέλεσε φάουλ από μακριά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και στη συνέχεια χτύπησε στο σώμα του Καρτσαμπά αλλάζοντας πορεία με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Σταυρίδη και να γίνει το 2-1.
86′ Καλό σουτ του Πατσαρούχα έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε δύσκολα ο Σταυρίδης.
90′ Σε αντεπίθεση για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Μαργαρίτης και Κατσιαμήτας βρέθηκαν μόνοι τους με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον Μαργαρίτη να δίνει από δεξιά στον Κατσιαμήτα ο οποίος σε κενό τέρμα κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ, σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Αδραμάνη και Σηπάκη (Πέλλας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα (83′ Αλσέλα), Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Καλαϊτζίδης, Κατσαμάγκας (73′ Κατσιαμήτας), Ιντζόγλου, Σεχολλάρι, Φωκαΐδης (90’+1′ Νομικός), Καραγκούνης (46′ λ.τ. Μαργαρίτης).

Αταλάντη (Δημήτρης Ασημάκης): Ανδρούτσος, Κουδουνάς, Σακκάς, Μπούσδρας, Καραγιάννης, Γκούρλας (68′ Μαρκάκης), Δουβάρας, Τσάτσος (46′ Μπαρτζουλιάνος), Κυριλλίδης (88′ Τσανούλας), Ντάμπος (68′ Παπαζαχόπουλος), Πατσαρούχας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This