Επιλογή Σελίδας

Στο -3 από την κορυφή του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής παραμένει ο Πιερικός που κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την ΑΕ Λευκίμμης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Κατερίνης έφτασε δίκαια στο 8ο “τρίποντο” της σεζόν, με κεφαλιά του Καρατάσιου στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, έπειτα από κόρνερ του Μπαλογιάννη και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσαβάκη στο 70′.

Ο Πιερικός έφτασε τους 27 βαθμούς και παραμένει στην 4η θέση μαζί με τον Αστέρα Σταυρού με την απόστασή του από Σβορώνο (30), Νέα Αρτάκη και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (28) να παραμένει αμετάβλητη.

Η ομάδα της Λευκίμμης έμεινε στους 8 βαθμούς και στη 16η θέση, εξακολουθώντας να έχει απόσταση 7 βαθμών από τον 11ο Αστέρα Πετριτή.

Την ερχόμενη αγωνιστική το “συγκρότημα” Του Σάκη Παπαβασιλείου υποδέχεται τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Ο Πιερικός αναπτύχθηκε ωραία από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα έφτασε στον Σαραντίδη ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το πλασέ που μπλόκαρε ο Μοκοβίλα.
9′ Μετά από γύρισμα του Σαραντίδη από αριστερά, ο Ματζαλάκου έκανε το πλασέ εν κινήσει, παρά την πίεση δύο αντιπάλων με τη μπάλα να κοντράρεται και να απομακρύνεται. Στη φάση αυτή η πλευρά του Πιερικού διαματυρήθηκε για πέναλτι.
11′ Σουτ του Μπλέτσα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μοκοβίλα.
17′ Ο Σαραντίδης πρόλαβε στην έξοδο τον Μοκοβίλα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
19′ Ο Κωστακιώτης έκανε το σουτ από ευνοϊκή θέση αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μπλέτσα και απομακρύνθηκε.
32′ Ο Γαστεράτος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία του Πιερικού στη μεσαία γραμμή και βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαλάφα, όμως ο τερματοφύλακας της κατερινιώτικης ομάδας απέκρουσε σωτήρια το πλασέ, κρατώντας το 0-0.
38′ Μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Μπαλογιάννη από αριστερά, ο Σαραντίδης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
41′ Εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη, κεφαλιά του Γιαλαμίδη στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
45’+1′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Καρατάσιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μποκοβίκα κάνοντας το 0-1 για τον Πιερικό.

54′ Εκτέλεση φάουλ του Γρηγοριάδη από μακριά, μπλόκαρε ο Μπαλάφας.
57′ Πάσα του Μπαλογιάννη στον Σαραντίδη, αυτός κατέβασε ωραία και σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
63′ Μακρινό σουτ του Μπλέτσα, πέρασε άουτ.
68′ Σέντρα του Οικονομίκου, κεφαλιά του Καλαϊτζή την οποία μπλόκαρε ο Μοκοβίλα.
70′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Κατσαβάκης με έξυπνη συρτή εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μοκοβίλα και έκανε το 0-2. Το φάουλ υποδείχθηκε σε ανατροπή του Οικονομίκου πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων.
72′ Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Κωστακιώτη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
80′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Κωστακιώτη από δεξιά, το σουτ έφυγε ψηλά άουτ.
84′ Εκτέλεση φάουλ του Μουζακίτη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσιώρης (ΕΠΣ Άρτας) με βοηθούς τους Αθανασίου (ΕΠΣ Άρτας) και Δουδάκη (ΕΠΣ Κοζάνης).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Πουλημένος (51′) και Κατσαβάκης (23′), Μίγγος (47′) και Μπαλάφας (69′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Λευκίμμης: Μοκοβίλα, Βασιλάκης, Μπάλος, Πουλημένος (69′ Μουζακίτης), Νίτας, Βασσάκης, Παγκράτης, Κωστακιώτης, Ζέρβας, Γαστεράτος (75′ Court), Γρηγοριάδης.
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης Δ., Οικονομόπουλος (62′ Καλαϊτζής), Γιαλαμίδης, Καρατάσιος, Μπλέτσας (85′ Μυρωτής), Μπαλογιάννης, Μίγγος (62′ Οικονομίκος), Κατσαβάκης, Σαραντίδης, Ματζαλάκου (70′ Κατσιαμήτας)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This