Επιλογή Σελίδας

Τα Τρίκαλα κέρδισαν με 2-0 την Θύελλα Κατσικά αφού δοκίμασαν τις αντοχές μας τόσο τις ψυχικές όσο και τις καρδιακές καθώς στο εύθραυστο 1-0 (με γκολ του Νίκου Σκόνδρα στο 4’) έπαιξαν με την φωτιά, σφράγισαν όμως την νίκη προς το τέλος με τον Θέμη Αλεξίου (85’) και έτσι έριξαν την ομάδα των Ιωαννίνων και απέφυγαν την 7η θέση από το τέλος που θα την καταλάβει είτε ο Αστέρας Πετριτή, είτε ο Εορδαϊκός, είτε ο Θεσπρωτός (δες εδώ βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική).

Μοναδική εκκρεμότητα για τα Τρίκαλα η αποφυγή της 11ης θέση που ενδεχομένως οδηγεί σε μπαράζ παραμονής (μάλλον δεν θα διεξαχθεί) και η οποία θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Ονειρικό ξεκίνημα

Τα Τρίκαλα και με την βοήθεια των φίλων τους μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 4’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Νίκο Σκόνδρα ο οποίος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Θέμη Αλεξίου και σημείωσε από κοντά το 1-0.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ για να πάρουν καθαρό προβάδισμα.

Στο 20′ από εξαιρετική θέση ο Νίκος Σκόνδρας πλάσαρε αλλά έδιωξε με υπερένταση ο Παππάς ενώ στο 29′ ο Σαμαντάς με κούρσα πίσω απο την σέντρα βγήκε απέναντι στον Παππά και έσπασε την μπάλα για να την σιγουρέψει στον Αλεξίου αλλά η πάσα ήταν κακή με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμη ευκαιρία για δεύτερο γκολ…

Κοιλιά και άγχος

Τα Τρίκαλα από τη στιγμή που δεν έβαλαν γκολ κλείστηκαν πίσω, η Θύελλα Κατσικά πήρε πρωτοβουλίες και στο 43’ μετά από κακή συννενόηση Αναγνώστου και αμυντικών παραλίγο να δεχτούν γκολ από τον Παππά.

Η Θύελλα Κατσικά στο 69′ παραλίγο να ισοφαρίσει και πάλι όταν μετά απο σέντρα του Γούλα εξ επαφής κεφαλιά του Παππά φεύγει απελπιστικά άουτ!!!

Λύτρωση στο 85’

Τελικά τα Τρίκαλα λυτρώθηκαν στο 85’. Μετά από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου από τα δεξιά ο βασιλείου έφυγε σφαίρα πίσω από την σέντρα, έκανε μία γρήγορη κούρσα και «έσπασε» την μπάλα για τον Θέμη Αλεξίου ο οποίος σφράγισε την νίκη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (2-0) μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς…

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κατσίνης από την Ανατολική Αττική με βοηθούς τους κ.κ. Νάστο (Πρέβεζα/Λευκάδα), Δημητρόπουλος (‘Αρτας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στον Κωστόπουλο των Τρικάλων και Βασιλάκη της Θύελλας Κατσικά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Αναγνώστου, Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος (76’ Μπέκας) , Γεωργάκης, Ζαϊμι, Ιωάννου, Σαμαντάς (76’ Μπραντίτσας), Μαγκούτης (67’ Βασιλείου), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης (58’ Πατρώνης), Αλεξίου

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Παππάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (78’ Πάκος), Ντόντης (37’ Γούλας), Πότσης, Σκανδάλης, Εμβραϊζόγλου, Κωσταμένας, Παππάς, Τουρμούσογλου (78’ Μάριος Μπλέτσας), Βασιλάκης

Πηγή: Sportrikala

Pin It on Pinterest

Shares
Share This