Επιλογή Σελίδας

Τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής, σε μία διαδρομή γεμάτη ιστορία, συμβολισμούς και πολλές συγκινήσεις θα ζήσουν όλοι όσοι λάβουν μέρος είτε ως αθλητές, εθελοντές είτε ως θεατές στη φετινή διοργάνωση θεσμό Τρέχω για την Κατερίνη, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ατομικές από την πλατεία Ελευθερίας και ομαδικές από το Δημαρχείο Κατερίνης (τμήμα επικοινωνίας – τύπου).

Αριθμούς συμμετοχής, θα παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ως εξής:

Ατομικές συμμετοχές από το περίπτερο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας Ζευς στην πλατεία Ελευθερίας, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ώρες 10:00 έως 14:00 και από τις 17:30 έως τις 20:30. Επίσης, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από τον ίδιο χώρο, κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00.

Η παραλαβή των ομαδικών συμμετοχών θα γίνεται από το Δημαρχείο – Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου (1ος όροφος – δίπλα από την αίθουσα συνεδριάσεων), την Παρασκευή 10:00 έως 15:00 & το Σάββατο 10:00 έως 13:00.

Όλοι οι συμμετέχοντες, που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) και το αργότερο έως τις 10:00 στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας).

Σημείωση: Δεν θα διατίθενται αριθμοί συμμετοχής στην αφετηρία του αγώνα (Πλατανόδασος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This