Επιλογή Σελίδας

Με μεγάλη επιτυχία τόσο από οργανωτικής, όσο και από αγωνιστικής πλευράς διεξήχθηκε σήμερα Δευτέρα στο ΔΑΚ Αιγινίου ο τελικός του πρωταθλήματος πετοσφαίρισης κοριτσιών των Λυκείων Πιερίας, που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. του νομού μας στο φιλόξενο ΔΑΚ Αιγινίου.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης νικώντας με 2-0 σετ την αντίστοιχη του ΓΕΛ Αιγινίου σ’ ένα εξαιρετικό και αμφίρροπο παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολυπληθών θεατών – μαθητών.

Το πρώτο σέτ ήταν συναρπαστικό με την τυπικά γηπεδούχο ν’ αγγίζει τον “μαγικό αριθμό 25”, αλλά τελικά να το χάνει στις… λεπτομέρειες, με 25-22.

Στο δεύτερο και νικηφόρο σέτ για τις Κατερινιώτισες η πλάστιγγα από νωρίς έγειρε υπέρ τους, με συνέπεια η επικράτησή τους να είναι πιο εύκολη υπόθεση με σκορ 25-14.

Έτσι δίκαια κατέκτησαν το τρόπαιο απέναντι στο Αιγίνιο, που πάντως παλαιψε με αξιώσεις το ματς.

Το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης θα περιμένει τώρα την κλήρωση του Υπουργείου Παιδείας για να μάθει τον επόμενο αντίπαλο του με Λύκειο άλλου Νομού, για το άθλημα του βόλευ.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι άπαντες έμειναν ικανοποιμένοι από την άριστη διοργάνωση του τελικού, στην οποία μεγάλη συμβολή είχε ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού, που αποδείχτηκε άψογος οικοδεσπότης.

Α’ Διαιτητής: ο κ. Κώστας Σαρρής και Β’ Διαιτητής η κ. Ελενη Αναστασίου.

Γραμματεία: η κ. Δάφνη Σαρρή

Γιατρός: η κ. Μπέλλα Ηλιάδου

Και επόπτης αγώνα η κ. Μαρία Μαχαιρίδου

Οι συνθέσεις:
2ο ΓΕΛ Κατερίνης (κόουτς η κ. Ελένη Αγγελόπουλου): Αγγελινού Λ-Ν., Αναγνώστου Α., Βαρνά Α-Γ., Βούλγαρη Π., Γκουτζιάνα Α., Ζειμπέκη Ο., Κανωτίδου Γ., Κισκίνη Α., Κόντου Δ., Ναβροζίδου Ξ., Παπούκα Ε., Παρούση Μ., Πολυζοπούλου Σ., Χριστινίαδη Ι., Αγγελινού Λ., Βαρνά Α-Γ. (libero οι δύο τελευταίες).

ΓΕΛ Αιγινίου (κόουτς Μαρία Παυλοπούλου)! Γιουμούκη Σ., Γρανή Α., Δένη Α., Δημητριάδη Σ., Καλλιγά Κ., Καλλιγά Σ., Παπαδόπουλου Σ., Παππά Μ. Καλλιγά Κ. (libero).

Μεγάλη συμβολή στην άρτια διοργάνωση του τελικού είχε η οργανωτική επιτροπή απαρτιζόμενη από τους γυμναστές κ.κ. Ανδρέα Παπανικολάου, Γιώργο Λιόλιο, Παναγιώτη Αθανασιάδη .

Φυσικά το παρών του έδωσαν ο Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γιώργος Μακρής και η σύμβουλος φυσικής αγωγής Πιερίας- Χαλκιδικής κα. Μαρία Μαχαιρίδου.

Ακόμα το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης συνόδευσε ο Υποδιευθυντής και καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Βασίλης Μέλλιος, παλιός γνώριμος του υπογράφοντα από την παρουσία του στον Αιγινιακό ως ποδοσφαιριστής στις αρχές δεκαετίας του 1990 και είχαν εγκάρδια συνομιλία .

Από τον τελικό απουσίαζε δικαιολογημένα ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ παρευρέθηκαν από την μεριά του Δήμου μας οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Ηλίας Πολύζος Αθλητισμού, Τάσος Λούκας καθαριότητας και περιβάλλοντος και Στέλιος Χλεμές Οικονομικών – Διοικητικών υπηρεσιών.

Πριν τον αγώνα ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού βράβευσε την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Μαρία Παυλοπούλου για την προσφορά της στην παιδεία και τον αθλητισμό.

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε η σύμβουλος φυσικής αγωγής Πιερίας- Χαλκιδικής κα. Μαρία Μαχαιρίδου.

Την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων έκανε για μεν τη φιναλίστ ο Αντιδήμαρχος κ. Χλεμές, και του Κυπέλλου ο Αντιδήμαρχος κ. Λούκας.

Για τη δε νικήτρια ομάδα ο Αντιδήμαρχος κ. Πολύζος, ενώ το κύπελλο παρέδωσε ο Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μακρής στις πρωταθλήτριες Πιερίας.

Φωτογραφίες από τον τελικό Πετοσφαίρισης:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This