Επιλογή Σελίδας

Τα θετικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό άνοιξαν για τα καλά την “όρεξη” στον Εορδαϊκό ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει για το “Κεραμίδι Πιερίας” για να αντιμετωπίσει τον τοπικό “Εθνικό” χωρίς άγχος και φόβο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Εορδαϊκός(10ος-31βαθ.) προέρχεται απο (3) σερί νίκες και μοιάζει να διανύει την καλύτερη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Μια ομάδα που πραγματικά χαίρεσαι να την βλέπεις και διακρίνεται απο την δύναμη, το πάθος,και την δίψα την οποία φαίνεται να διαθέτουν οι παίκτες του Νίκου Κατακαλίδη οι οποίοι δείχνουν σοβαροί και αποφασισμένοι σε κάθε παιχνίδι.

Ένα σύνολο που λειτουργεί σαν οικογένεια και καλύπτει τα όποια “κενά” προκύπτουν όπως αυτό έγινε στον “Σταυρό” όταν η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αιχμαλωτίδη μόλις στο 36′ , όλοι αγωνίστηκαν για τον συμπαίκτη τους και την ομάδα πιστεύοντας πραγματικά πως ακόμα και με το αριθμητικό μειονέκτημα μπορούν να κερδίσουν κάτι θετικό -όπως και έγινε-.

Την περασμένη εβδομάδα και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου με τον “Τιτάν Σερβίων” ο Γκαμπρίελο Ντερβίσι υπέστη ρήξη χιαστού. Οι παίκτες της ομάδας δείγμα και του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί, στην αρχή του παιχνίδιου με τον Πιερικό σήκωσαν μια φανέλα της ομάδας η οποία είχε γραμμένες ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό, ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κατακαλίδης και όλο το τεχνικό τιμ είναι συνέχεια κοντά στους ποδοσφαιριστές,και η διοίκηση του Συλλόγου  αρκετές φορές υπερβάλει -με την καλή έννοια- σε πολλά πράγματα για να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες. Η ομάδα ανεβαίνει, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και πλέον όλοι υπολογίζουν τον Εορδαϊκό ως μια ιδιαίτερα δύσκολη ομάδα η οποία δεν κερδίζεται εύκολα.

Υπο αυτές τις συνθήκες ο Εορδαϊκός θα ταξιδέψει στην Κατερίνη και με οδηγό τα τελευταία (3) παιχνίδια θα επιδιώξει οτι καλύτερο μπορεί.

Δελτίο τύπου ΦΣ Εορδαϊκός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This