Buongiorno a tutti!!!
Τέσσερις ιταλικές ομάδες στους 32 του Europa League. Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις τους:
Borussia Dortmund – Atalanta
@Signal Iduna Park
Η Dortmund έχει σκοράρει σε 11 από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, σε 6 από τα 9 από τα οποία έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Από την άλλη η Atalanta έχει σκοράρει σε 10 από τα 12 πιο πρόσφατα ματς της και η ευρωπαϊκή της πορεία μέχρι στιγμής ήταν εξαιρετική. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,71.
Ludogoretz Razgrad – Milan
@Ludogorets Arena
H Milan μετά την έλευση του Gennaro Gattuso δείχνει να ξαναβρίσκει τον παλιό καλό εαυτό της τον οποίο έτσι κι αλλιώς διατηρούσε στα Ευρωπαϊκά ματς. Επίσης, η διαφορά δυναμικής μεταξύ των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη. Νίκη της Milan σε απόδοση 2,20.
Napoli – Leipzig
@Stadio San Paolo
H Napoli διαθέτει παίκτες όπως ο Mertens που μπορούν να κάνουν ζημιά στην αντίπαλη άμυνα. Από την πλευρά της και η Λειψία επιδεικνύει επιθετική συνέπεια καθώς έχει σκοράρει σε 11 από τα 12 τελευταία ματς. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,90.
FCSB – Lazio
@Arena Națională
H Lazio στη φάση των ομίλων έδωσε πολύ θετικά δείγματα. Επιπλέον είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά δυναμικής μεταξύ των δύο ομάδων καθώς η Steaua δεν είχε τόσο σταθερή πορεία στη φάση των ομίλων. Νίκη της Lazio σε απόδοση 2,06.
Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (1/16 Final)
20:00 Borussia Dortmund – Atalanta Goal/Goal (1,71) 3-2 FT
20:00 Ludogorets – Milan 2 (2,20) 0-3 FT
22:05 Napoli – Leipzig Over 2,5 Goals (1,90) 1-3 FT
22:05 FCSB – Lazio 2 (2,06) 1-0 FT
Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!
















