Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 56-49 των Ιωαννίνων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο Πιερικός Αρχέλαος είχε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου έθεσε τις βάσεις για την τελική επικράτηση και κατάφερε να διαχειριστεί επιτυχώς το πλεονέκτημά του στην συνέχεια, φτάνοντας στην δεύτερη συνεχόμενή του νίκη και έβδομη συνολικά, η οποία τον διατήρησε στην έκτη θέση. Πλέον η ομάδα της Κατερίνης έχει αφήσει για τα καλά πίσω της την ζώνη των play out, από την οποία διατηρεί μία απόσταση τεσσάρων νικών και πλησιάζει σε αυτήν των play off, καθώς βρίσκεται δύο νίκες μακριά.

Στον αντίποδα, τα Ιωάννινα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω με διψήφια διαφορά, πάλεψαν για την ανατροπή μέχρι τέλους, μείωσαν έως και στους τέσσερις πόντους, με το γηπεδούχο να δείχνει χαρακτήρα στο φινάλε και να κατακτά το ροζ φύλλο αγώνα. Έτσι, η ομάδα της Ηπείρου παρέμεινε μεν στην ενδέκατη θέση, αλλά επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την αγωνιστική του άνοδο και ελπίζει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, βρισκόμενη δύο νίκες μακριά από την όγδοη θέση που οδηγεί στην απευθείας παραμονή.

Διαιτητές: Πλιάκος, Σμπρίνης.

Δεκάλεπτα: 21-12, 29-18, 42-31, 56-49.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηϊωάννου): Τελίδου 25 (3), Μάντζου 11 (2), Μπουμπουλέντρα, Λάππα, Καρανικόλα 2, Ζαμάνη, Γελαστοπούλου, Πιπερίδου, Μπαγκλαρίδου 10, Σωπιάδου 8, Τσενεκίδου, Κιολέογλου.

Ιωάννινα ΣΚ (Τσιρώνης): Τσακτσίρα 4, Βρασταμηνού 6, Μπαρτζώκα 19 (4), Κρητικού 5, Γιωτίτσα 13, Ρίζου 2, Δημοπούλου, Παπαδιά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This