Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 53-66 από την Καστοριά, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Πιερικός Αρχέλαος δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, καθώς βρέθηκε σε ένα κακό επιθετικά απόγευμα, με την Καστοριά να τον τιμωρεί και να τον σοκάρει παίρνοντας προβάδισμα είκοσι δύο πόντων στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η ομάδα της Κατερίνης προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση χωρίς επιτυχία, καθώς το καλό του τρίτο δεκάλεπτο δεν είχε συνέχεια, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα Πιερικός Αρχέλαος και Καστοριά έχουν τέσσερις νίκες και πέντε ήττες με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας να βρίσκεται στην έκτη θέση και αυτήν της Κατερίνης ένα σκαλί πιο κάτω. 

Διαιτητές: Καντερές, Μιχελής.

Δεκάλεπτα: 9-23, 26-48, 43-56, 53-66.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Ευγενειάδης): Λιόλιος, Πολυχρόνης, Γκογκίδης 9 (1), Γαλανός, Τζιοβάρας 3 (1), Βουλγαράκης, Ροδοστόγλου 7, Καπαγιαννίδης, Τερζόπουλος 8 (2), Κοκτσίδης, Κοντσές 18 (1), Τσιόγκας 8.

ΑΣ Καστοριάς (Καραταγλίδης): Παπαμαργαρίτης 13 (2), Φιλιππίδης, Δαραβίγκας 2, Μπέγος 15 (1), Δημητρόπουλος 1, Στεφανής, Τερσενίδης 25 (1), Κορομπίλιας, Μονοβασίλης, Καλαϊτζίδης 2, Πιπερόπουλος, Παντελίδης 8.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This