Επιλογή Σελίδας

Στο Μαρούσι, στο γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Γιάννη Συμεωνίδη, καλεσμένοι από τον κ. Βρούτση (μαζί με τους εκπροσώπους 32 ΕΠΣ συνολικά), για το θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης των αθλητικών κέντρων των ΕΠΣ, με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, δόθηκε η δυνατότητα στους εκπροσώπους της ΕΠΣ Πιερίας να συζητήσουν με τον υπουργό και υπηρεσιακούς παράγοντες, όλα τα θέματα που αφορούν την περαιτέρω αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣ στο εγγύς μέλλον, μέσα από παρόμοια προγράμματα του υπουργείου.

Διαπιστώθηκε εν προκειμένω, το έμπρακτο ενδιαφέρον του υπουργού και της κυβέρνησης, για την ενίσχυση των υποδομών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την υποστήριξη των δράσεων εκείνων των ποδοσφαιρικών Ενώσεων που διαθέτουν ώριμες και επωφελείς για όλους προτάσεις και παράλληλα τη δυνατότητα να τις υποστηρίξουν επάξια.

Η εγκαρδιότητα του υπουργού κυρίου Γιάννη Βρούτση και η αποτελεσματική από την πλευρά του διαχείριση κάθε διαθέσιμης πηγής υπέρ του ερασιτεχνικού (και κατά συνέπεια και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου), δημιούργησαν θετικό κλίμα και τις καλύτερες εντυπώσεις, σε όλους τους παριστάμενους στη συνάντηση.


Για την Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣ Πιερίας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This