Επιλογή Σελίδας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της χώρας, φαίνεται πως αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Ετσι λοιπόν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν και συμφώνησε να συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα το πρωί της 16ης Αυγούστου (11:00) στο Μέγαρο Μαξίμου. Ανήμερα δηλαδή του τελικού του Ευρωπαϊκού Super Cup που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης.

Στη συνέχεια όπως έγινε γνωστό θα υπάρχει ευρεία σύσκεψη μεταξύ των δύο ανδρών και των αρμόδιων Υπουργών της χώρας μας, στην οποία μάλιστα προσκλήθηκαν μα παρευρεθούν και οι ιδιοκτήτες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Ο πρόεδρος της UEFA κ. Aleksander Čeferin ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο για την κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023. Συμφωνήθηκε ότι μετά το τέλος της συνάντησης  ο πρόεδρος της UEFA θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ για τα όσα θα συζητηθούν σε αυτήν.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This