Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πιερικός που μετά τον Σβορώνο κέρδισε και τον Βατανιακό επικρατώντας με 1-0 στο Βατάν, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη έφτασε στο “τρίποντο” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματσούκα στο 6′, με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Έτσι, ο Πιερικός εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία ανάμεσα στον δεύτερο Σβορώνο και τον πρωτοπόρο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 7 βαθμούς, παραμένοντας 5ος με 45 βαθμούς.

Όσο για τον Βατανιακό, πλέον απέχει 9 βαθμούς από τον 11ο Θεσπρωτό που βρίσκεται σε θέση μπαράζ παραμονής και τα περιθώρια για σωτηρία στενεύουν ακόμη περισσότερο.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Πιερικός υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα ενώ ο Βατανιακός “δοκιμάζεται” στην έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Εκτέλεση φάουλ του Δ. Ανανιάδη, ο Λιόλιος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά που έφυγε μόλις άουτ.
3′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαβάκης, ο Στραβογιάννης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Φιρινίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε νέο κόρνερ.
6′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματσούκα. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Χατζηκωνσταντίνου από το Δαλαμήτεα.
36′ Σέντρα σουτ του Δ. Ανανιάδη, μπλόκαρε ο Μπαλάφας προ του Μιτακίδη.
40′ Σουτ του Παπαϊωάννου έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φιρινίδη.
47′ Ο Μπαλάφας με τα πόδια νίκησε σε τετ α τετ τον Δ. Ανανιάδη, κρατώντας το 0-1 για τον Πιερικό.
48′ Κεφαλιά-ψαράκι του Μητράκα μετά από σέντρα του Μαργαρίτη, η μπάλα έφυγε άουτ.
54′ Ο Παπαϊωάννου έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βατανιακού και στη συνέχεια το σουτ του Κατσαβάκη πέρασε άουτ.
59′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μητράκα ο Λιόλιος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Πιερικού και κατέληξε εκ νέου σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
73′ Σουτ του Χ. Ανανιάδη, πέρασε άουτ.
80′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Δ. Ανανιάδη, οι αμυντικοί του Πιερικού απομάκρυναναν, ο Λιόλιος έκανε την κεφαλιά, όμως ο Μπαλάφας μπλόκαρε.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημεράς με βοηθούς τους Νάκα και Στεριακούλη, της ΕΠΣ Λάρισας.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Δερμίσης του Βατανιακού και οι Κατσαβάκης και Χατζηκωνσταντίνου του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Γκαράτζιας (73′ Δημητρίου), Λιόλιος, Ανανιάδης Χ., Μαργαρίτης, Δαλαμήτρας, Μιτακίδης, Ανανιάδης Δ., Μητράκας (60′ Δαδάκος).
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Μαυρίδης, Μακρίδης, Μυρωτής, Κατσαβάκης (73′ Στόιος), Ματσούκας (73′ Κατσιαμήτας), Παπαϊωάννου (85′ Οικονομίκος), Καρατάσιος, Κούλαλης (62′ Δεληγιάννης), Στραβογιάννης (50′ Ματζαλάκου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This