Επιλογή Σελίδας

Μία ακόμα τεράστια επιτυχία σημείωσαν οι Κατερινιώτες παλαιστές σε ακόμα μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Wrestling U17 και U20 η χώρα μας κατέκτησε δύο μετάλλια στα 90+ κιλά. Στην ηλικιακή κατηγορία των U20 ο Αχιλλέας Χρυσίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και ο Ραφαήλ Γκίρνης το χάλκινο,

Πρόκειται για διπλή επιτυχία στην κορυφαία διοργάνωση που για μια ακόμη φορά έδειξε ότι η Ελλάδα έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Στον πρώτο όμιλο αγωνίστηκαν δύο Ελληνες. Ο Ραφαήλ Γκίρνης κατέλαβε την πρώτη θέση και ο Αρίων Κολεσέντας την δεύτερη.

Στον άλλον όμιλο της κατηγορίας αγωνίστηκε ο χάλκινος Παγκόσμιος πρωταθλητής της Ολυμπιακής Πάλης Αχιλλέας Χρυσίδης. Μετά από τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Στα νοκ άουτ προκρίθηκαν και οι τρεις Ελληνες. Στον πρώτο ημιτελικό ο Αχιλλέας Χρυσίδης νίκησε στον ελληνικό εμφύλιο τον Αχιλλέα Γκίρνη και προκρίθηκε στον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό ο Αρίων Κολεσέντας ηττήθηκε από τον Στρατουλατ. Ο Μολδαβός στον μεγάλο τελικό νίκησε και τον Χρυσίδη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με τον Ελληνα πρωταθλητή να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στον μικρό τελικό ο Ραφαήλ Γκίρνης νίκησε τον Αρίωνα Κολεσέντα και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This