Επιλογή Σελίδας

Οριστικά στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” θα γίνει ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής μέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, μεταξύ του Αιγινιακού και της ΠΑΕ Ποντίων 2012 Κατερίνης την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 με ώρα έναρξης 5:00 μ.μ.

Οι δύο ομάδες έστειλαν email στην αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσης και συναίνεσαν από κοινού στην αλλαγή της έδρας, προκειμένου η διοργανώτρια αρχή να βραβεύσει τον Πρωταθλητή της περιόδου 2023-24 Αιγινιακό, με τις καθιερωμένες απονομές μεταλλίων και κυπέλου στο τέλος του παιχνιδιού, το οποίο είναι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Μάλιστα το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας από τη Βόρεια Πιερία ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Ποντίων 2012 Κατερίνης, που έκανε δεκτό το αίτημα της και το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο μας.

Φιέστα τίτλου προ των πυλών στο Αιγίνιο, για να γιορταστεί η κατάκτηση του τίτλου από την αιγινιώτικη ομάδα και οι άνθρωποι του συλλόγου προετοιμάζονται πυρετωδώς για την οργάνωση των εκδηλώσεων, που θα περιλαμβάνουν πολλά events και happenings.

Υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας κ. Στέργιο Τόκα, για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν.

Έχουν προσκληθεί η δημοτική αρχή Πυδνας Κολινδρού, δι βουλευτές του Νομού μας, η Περιφερειακή ενότητα Πιερίας, τα σωματεία του Αιγινίου και της ευρύτερης περιοχής κ.α.

Ενώ καλούνται και οι φίλαθλοι μας να γεμίσουν το “Γιάννης Παραλυκίδης” και όλοι μαζί να πανυγηρίσουμε το πρωτάθλημα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This