Επιλογή Σελίδας

Στο δρόμο για τη Σερβία βρίσκεται η Εθνική παγκορασίδων, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17 που θα διεξαχθεί στην πόλη Βρίνιατσκα από 1 έως 5 Ιουλίου 2023.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης θα παραμείνει στη Σερβία μέχρι τις 9 Ιουλίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει απευθείας για την Ουγγαρία και στην Μπεκέσκαμπα για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17 (11-23 Ιουλίου 2023).

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον Β’ όμιλο μαζί με το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Βόρεια Μακεδονία. Η πρεμιέρα είναι το Σάββατο 1η Ιουλίου κόντρα στο Μαυροβούνιο.
Ο Α’ όμιλος αποτελείται από την Βουλγαρία, την Μολδαβία, την Ρουμανία και την οικοδέσποινα Σερβία.


Την 14άδα της Εθνικής συνθέτουν οι: 
Όλγα Δρέμπελα, Δήμητρα Παπαθανασίου, Βασιλική Κρυσταλία Δαγρέ, Όλγα Μαρία Ζεϊμπέκη, Δήμητρα Νάνου, Παρασκευή Πρινιωτάκη, Μαριάνθη Αθηνά Κατσάλη, Χρύσα Καραγιάννη, Κωνσταντίνα Στυλιανέση, Ιωάννα Δημητρίου, Ελπίδα Τικμανίδου, Ειρήνη Μπιτσακτσή, Χριστίνα Τερζάκη, Μυρτώ Κλαουδάτου.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Γκούντα, τους άμεσους συνεργάτες του Παναγιώτα Κεφαλά και Γιώργος Τάσιου, τον στατιστικολόγο Ιπποκράτη Δήμητσα, τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Ζουραράκη και την τιμ μάνατζερ Όλγα Χατζηδημητρίου.

Το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής:

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

16.00: Μαυροβούνιο – Ελλάδα
21.00: Τουρκία – Βόρεια Μακεδονία

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

16.00: Ελλάδα – Βόρεια Μακεδονία
21.00: Μαυροβούνιο – Τουρκία

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

16.00: Βόρεια Μακεδονία – Μαυροβούνιο
21.00: Ελλάδα – Τουρκία

Pin It on Pinterest

Shares
Share This