Επιλογή Σελίδας

Ο προπονητής των γυναικών και των νεανίδων του Πιερικού Αρχελάου, Στέλιος Χατζηιωάννου, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή τα «Τα παιδία παίζει» του EOK WebRadio με τους Αργύρη Παγαρτάνη και Δημήτρη Μελίσση. Μεταξύ άλλων, είπε:

Για το Women Rising Stars: «Η δική μας ομάδα δεν προκρίθηκε στην τελική φάση στην κανονική περίοδο, όμως πήραμε την πρόκριση μέσω ranking. Για το τουρνουά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΕΟΚ, αλλά και στους τοπικούς φορείς για τη διοργάνωση. Ήταν μια καταπληκτική ιδέα να συνδυαστεί το τουρνουά με τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας και να δώσουν στα κορίτσια πολλές παραστάσεις τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ».

Για την ομάδα του: «Δεν έχουμε καμία αθλήτρια του 2006, έχουμε 7 αθλήτριες του 2007 και συμπληρώνουμε με αθλήτριες του 2008 και 2009. Είναι όλα τα κορίτσια από τον Πιερικό Αρχέλαο, εκτός μόνο από ένα. Έχουμε δύο χαρακτηριστικά, δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε μεταγραφές και δε θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα απ’ έξω. Δουλεύουμε με τα τμήματα υποδομής και έτσι φαίνεται μια διάρκεια στον σύλλογο. Δεν στηρίζεται σε μια ταλαντούχα «φουρνιά» για να φέρει την επιτυχία, είναι και αυτό που μας ικανοποιεί. Δηλαδή πετύχαμε ένα διπλό στόχο, ήρθαν τα αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια χωρίς όμως να είναι σκοπός μας. Εμείς θέλουμε να αναπτύξουμε τα παιδιά που έρχονται στις ακαδημίες και μας εμπιστεύονται».

Ακούστε όσα είπε ο Στέλιος Χατζηιωάννου, εδώ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This