Επιλογή Σελίδας

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν σε κακή μέρα και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική απέναντι στην Anett Kontaveit, για να γνωρίσει την ήττα με 2-0 σετ και να μείνει εκτός 3ου γύρου στο Western & Southern Open.

Η Kontaveit επικράτησε της Σάκκαρη με 6-1, 6-3 σε 75 λεπτά, μιας αναμέτρησης που θα θέλει γρήγορα να ξεχάσει η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Η 23χρονη Ελληνίδα, Νο. 31 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν πλησίασε καν την απόδοση που είχε στον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά, στον οποίο είχε κερδίσει τη Naomi Osaka με 2-0 σετ.

Έκανε πολλά αβίαστα λάθη και ειδικά από τη γραμμή του σερβίς είχε μια εφιαλτική μέρα, κερδίζοντας μόλις τους 13 από τους 31 πόντους στα πρώτα της σερβίς (42%) και τους 5 από τους 17 (29%) στα δεύτερα. Κέρδισε μόλις 2 από τα 8 service games της, ενώ είχε και 8 χαμένα break point, καταφέρνοντας να αξιοποιήσει μόνο τις 2 από τις 10 ευκαιρίες που είχε συνολικά.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν πολλά περιθώρια για κάτι καλύτερο στη Μαρία, που πάντως πάλεψε περισσότερο το 2ο σετ, που έγινε μετά την τρίωρη διακοπή από τη βροχή. Τον τελευταίο λόγο ωστόσο τον είχε η Kontaveit, που κέρδισε τα 3 τελευταία games της αναμέτρησης και έφτασε στην 3η της νίκη, σε 6 αναμετρήσεις με τη Σάκκαρη (3-3).

Για πρώτη φορά προκρίθηκε στις “16” του Western & Southern Open η Kontaveit, η οποία έχει πετύχει τις πρώτες της νίκες στο Cincinnati αυτή την εβδομάδα. Η 22χρονη Εσθονή θα περιμένει την αναμέτρηση της Caroline Wozniacki με την Kiki Bertens, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο του θεσμού.

Η Σάκκαρη αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι σε λιγότερο από μια εβδομάδα, στο Connecticut Open του Νew Haven. Θα περιμένει να δει αν θα είναι απευθείας στο κυρίως ταμπλό, καθώς αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη επιλαχούσα και δεν αποκλείεται να παίξει προκριματικά.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This