Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

Η EA Sports δημοσίευσε πληροφορίες για το FC Ultimate Team. Στο mode που επιστρέφει από τη σειρά FIFA, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα με παίκτες από όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά θα μπορούν να επιλέξουν παίκτριες από γυναικείες ομαδες.

Καταρχάς θα υπάρχουν τα Ultimate Team Evolutions. Πρόκειται για ένα νέο σύστημα που επιτρέπει τη βελτίωση των παικτών της ομάδας. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές με χαμηλά στατιστικά θα είναι δυνατό να αναβαθμιστούν με νέες κινήσεις που θα αναδεικνύουν τις ικανοτητές τους, προπονήσεις και ολοκλήρωση στόχων. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα είναι δυνατό να αναβαθμιστούν πολλαπλές φορές, όμως μετά την πρώτη αναβάθμισή τους δεν θα είναι δυνατό να πουληθούν.

Ακόμα, στο Ultimate Team θα υπάρχουν ποδοσφαιρίστριες από τα παρακάτω πρωταθλήματα:

  • Barclays Women’s Super League (Αγγλία)
  • D1 Arkema (Γαλλία)
  • Google Pixel Frauen-Bundesliga (Γερμανία)
  • Liga F (Ισπανία)
  • National Women’s Soccer League (ΗΠΑ)

Άνδρες και γυναίκες θα είναι δυνατό να συνυπάρχουν στην ίδια ομάδα και η χημεία θα αυξάνεται αν προέρχονται από τον ίδιο σύλλογο.

Επίσης, ανακοινώθηκαν αναβασμίσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των παικτών, όπως η δυνατότητα προσθήκης cosmetic items από το pack screen. Ακόμα, τα Squad Battles matches θα έχουν διάρκεια 4 λεπτά και όχι 6 όπως τώρα.

Ακόμα έχουν αφαιρεθεί τα position modifier consumables, οπότε οι παίκτες που μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλαπλές θέσεις θα πρέπει απλά να τοποθετηθούν σε κάποια από τις κύριες ή εναλλακτικές θέσεις τους για να λάβουν όλη το “ποσοστό χημείας”.

Τέλος, ένα νέο μενού στο Ultimate Team θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν highlight τα τμήματα του παιχνιδιού που θα χρησιμοποιούν περισσότερο και να μεταφέρονται ελεύθερα από το ένα στο άλλο.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This