Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

H Sports Interactive ανακοίνωσε ότι το Football Manager 2024 θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής. Από εκεί και πέρα, η ανάπτυξη της σειράς θα βασιστεί στη Unity Engine, που αναμένεται να προσφέρει στην ομάδα ανάπτυξης περισσότερες ευκαιρίες να ανεβάσει την ποιότητα του οπτικού τομέα σε όλα τα formats και χρήσιμα εργαλεία για το user interface. Ακόμα, στο FM25 θα προστεθούν πρωταθλήματα γυναικών.

Επιστρέφοντας στο εγγύς μέλλον, το FM24 θα είναι ο 20ος τίτλος της δημοφιλούς σειράς και θα έχει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως η μεταφορά των saves από ένα παιχνίδι σε ένα άλλο. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την καριέρα τους από το FM23 στο FM24, σε πολλαπλές πλατφόρμες.

“Η συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας της Sports Interactive εργάζεται στο FM24, με την ιδέα ότι το FM24 θα είναι αναμφισβήτητα η πιο ολοκληρωμένη έκδοση του Football Manager μέχρι σήμερα – όπως θα περίμενε και θα άξιζε το ευρύτερο κοινό μας”, δήλωσε εκπρόσωπος του studio.

Το Sports Interactive αποκάλυψε επίσης ότι το FM23, είναι είναι ο τίτλος της σειράς που έχει μέχρι στιγμής προσελκύσει περισσότερους παίκτες από τους προκατόχους του. Ως τώρα 5 εκ. και συνεχίζει. Όταν κυκλοφορούσε μόνο σε PC δεν συγκέντρωνε πάνω από 2 εκ. παίκτες.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This