Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

H Electronic Arts κυκλοφόρησε ένα update για το EA Sports FC 24, μέσω του οποίου διορθώθηκε προσωρινά το bug που έκανε τη μπάλα να κολλάει στα πόδια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στη συνέχεια έπρεπε απλά να τρέξουν προς την αντίπαλη εστία για να σκοράρουν. Κάποιοι είχαν καταφέρει να κάνουν τη μπάλα να κολλάει ακόμα και στα χέρια των ποδοσφαιριστών.

“Για να αποτρέψουμε την εμφάνιση αυτού του προβλήματος, αφαιρέσαμε προσωρινά το Trickster+ PlayStyle από τα Ultimate Team Player Items και τη θέση του πήρε το Trickster. Μόλις διορθωθεί το πρόβλημα με ένα μελλοντικό update του τίτλου, θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε ξανά το Trickster+ στα επιλέξιμα Player Items”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης.

Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλήμα συνεχίζει να υπάρχει στο παιχνίδι, απλά έχουν απενεργοποιηθεί οι μηχανισμοί που επιτρέπουν την εμφάνισή του. Σημειώνεται ότι το Trickster+ αποτελεί μέρος των PlayStyles και προστέθηκε σε παίκτες που είναι γνωστοί για την επίδειξη των ικανοτήτων τους στο γήπεδο, όπως ο Neymar και ο Ronaldinho. Υπενθυμίζεται ότι το bug προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε πολλούς από όσους μετείχαν στο FUT Champions αυτού του Σαββατοκύριακου.

Το EA Sports FC 24 κυκλοφορεί για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This