Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Kατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών της αγωνιστικής περίοδου 2024-25.

Την κλήρωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και διενήργησε η Α΄αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κα Βασιλική Δημητρακοπούλου. Τη διαδικασία της κλήρωσης προλόγισαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαίρου Γυναικών, Αντώνης Κιουρεξίδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων των τεσσάρων ομίλων του πρωταθλήματος, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου:

1ος όμιλος

2ος όμιλος

3ος όμιλος

4ος όμιλος

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες των τεσσάρων ομίλων της Β’ κατηγορίας προβιβάζονται στην Α’ Εθνική για τη σεζόν 2024-2025, ενώ στη Γ’ Εθνική θα υποβιβαστούν πέντε (5) ομάδες. Από τον 1ο όμιλο δύο (2) ομάδες, που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα και από τον 2ο, τον 3ο και τον 4ο όμιλο από μία (1) ομάδα, αυτές που θα καταλάβουν την τελευταία θέση.

Το video της κλήρωσης: