Επιλογή Σελίδας

Οι μέχρι σήμερα ισόβαθμοι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, ΠΟΤ Ηρακλής και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αναμετρήθηκαν στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, με τους Θεσσαλονικείς να αναδεικνύονται νικητές με 1-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, με γκολ του Διαμάντη στο 74′.

Η ομάδα της Πιερίας για ένα ακόμη παιχνίδι θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, ωστόσο έφυγε ηττημένη, κάτι που την κρατάει μόνη στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά αν ο Διαμαντής δεν έσωζε την ομάδα του στο 67′ σε προσπάθεια του Φωκαΐδη, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Εθνικού στο παιχνίδι.

Επτά λεπτά αργότερα, ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων, έκανε στην αντίπαλη εστία αυτό που δεν άφησε να γίνει στη δική του, νικώντας τον Καραγκιόζη και κάνοντας το 1-0 που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Την ερχόμενη αγωνιστική, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου υποδέχεται τη Νίκη Βόλου.

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Σουτ του Πανίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Στουρνάρας.
22′ Ο Καραγκιόζης απέκρουσε σκόρνερ σουτ του Τσιντώνη.
40′ Μετά από σέντρα του Καλουτσικίδη από δεξιά, ο Τσιντώνης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
45′ Επειτα από γέμισμα στην περιοχή του Ηρακλή και λάθος του Διαμάντη, ο Κριεμάντι έκανε του σου με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.
50′ Σουτ του Πανίδη έξω από την περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο Στουρνάρας.
53′ Μετά από γύρισμα του Κυνηγόπουλου ο Κούστα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών του Εθνικού και πέρασε κόρνερ.
60′ Σουτ του Κυνηγόπουλου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε άουτ.
67′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία του Εθνικού να ανοίξει το σκορ όταν το σουτ του Φωκαΐδη έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αναστασίου και μετά ο Διαμάντης.
74′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Διαμάντης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Καραγκιόζη, κάνοντας το 1-0.
79′ Ο Κούστα δεν κατόρθωσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Καραγκιόζη, με το 1-0 να παραμένει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεχαγιάς (ΕΠΣ Κοζάνης) με βοηθούς τους Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας) και Τζιώτζιο (ΕΠΣ Θράκης).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής (Στάικος): Στουρνάρας, Σιδεράς (17′ λ.τ. Παπασάββας), Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ, Καλουτσικίδης, Τσιντώνης (66′ Μιράντα), Αναστασίου, Κυνηγόπουλος, Κούστα, Τσιριγώτης.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Νότας (68′ Κόκκορης), Κρυεμάδι, Γιαμαλίδης, Κριμιτζάς (77′ Τουλίκας Γ.), Μπούζας, Πανίδης, Φωκαΐδης (68′ Μιγενγκά), Κλιγγόπουλος (81′ Τουλίκας B.).