Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική Νέων αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στο Estadio Municipal de Aveiro στον εναρκτήριο αγώνα της στην Elite Round του EURO U-19. Στο 34′ ο Μάρκεζ με σέντρα βρήκε τον επερχόμενο Ριμπέϊρο, ο οποίος με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και παράλληλα έδωσε το προβάδισμα στους Ίβηρες.

Η Εθνική έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 57′, όταν η κεφαλιά του Γκιτέρσου μετά από σέντρα του Παπακανέλλου κατέληξε λίγο άουτ ενώ στο 62′ η κεφαλιά του Αλεξίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σίλβα. Στο 76′ ο Νικολακούλης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Σεμέδο και 2 λεπτά αργότερα η Εθνική βρήκε το γκολ ισοφάρισης. Ο Γκούμας εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ έξω από την περιοχή και ο Αλεξίου με κοντινή προβολή πρόλαβε την έξοδο του Σίλβα και έφερε το ματς σε ισορροπία (1-1). Στο 82′ το δυνατό σουτ του Κωστούλα από πλάγια θέση πέρασε παράλληλα με την εστία, ενώ στο 89′ ο Νικολακούλης απομάκρυνε την εκτέλεση φάουλ του Βασκονέλος και ο Βαρέλα στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε τη νίκη στους Ίβηρες.

Πορτογαλία (Ζοζέ Λίμα): Σίλβα, Μαρκέζ, Μουνίζ, Μοντέϊρο, Τσισούμπα, Τζαλό (68′ Μεντόσα), Εσσούγκο, Λούις (68′ Βασκονέλος), Ρίγκο, Ριμπέϊρο (80′ Σεμέδο), Ζαλό.

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Νικολακούλης, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Λιατσικούρας, Μπάκουλας (89′ Καλοσκάμης), Φίλων (36′ Κάτρης), Κοντονίκος (46′ Παπακανέλλος), Μαρουτσής (46′ Γκούμας), Γκιτέρσος, Δεληανίδης (46′ Κωστούλας).

Στην άλλη αναμέτρηση του 4ου ομίλου της Elite Round η Δανία επικράτησε 3-1 της Σερβίας. Δείτε ΕΔΩ το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του 4ου προκριματικού ομίλου της Elite Round, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Nέων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This