Επιλογή Σελίδας

Στις 11 το πρωί της προσεχούς Κυριακής θα διεξαχθεί ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του Πιερικού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, απέναντι στη Ζάκυνθο.

Αιτία για την αλλαγή της ώρας έναρξης ήταν το αίτημα που κατέθεσε η νησιώτικη ομάδα προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά στην επιστροφή της. 

Στο προσεχές παιχνίδι, όπως γνωστοποίησε ο Πιερικός, θα υπάρχει γενική είσοδο με εισιτήριο 10 ευρώ. Παράλληλα, γυναίκες και νέοι έως 18 ετών θα εισέρχονται δωρεάν ενώ οι φίλαθλοι 60 ετών και άνω μπορούν να εισέρχονται ανά δύο, πληρώνοντας μόνο ένα εισιτήριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το τρένο του Πιερικου ξεκίνησε και σε θέλει επιβάτη στο ταξίδι για την άνοδο!

Ο Πιερικός μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, προετοίμαζεται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του με αντίπαλο την Ζάκυνθο, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας!

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει γενική είσοδο 10€ για τον αγώνα της Κυριακής και δικαίωμα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ εισόδου για τις γυναίκες και τους νέους ως 18 ετών!

Παράλληλα, με σεβασμό στις γενιές που υποστηρίζουν εδώ και χρόνια την αγαπημένη ομάδα της Κατερίνης, ανακοινώνει ότι οι φίλαθλοι 60 ετών και άνω μπορούν να εισέρχονται ανά δύο, πληρωνοντας μόνο ένα εισιτήριο.

*Θα λειτουργεί εκδοτήριο την Κυριακη από τις 10:00, ενώ η είσοδος θα γίνεται από τη θύρα δίπλα στο κυλικείο του σταδίου.

* Τα εισιτήρια διάρκειας είναι σε ισχύ για κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This