Επιλογή Σελίδας

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο παρουσίασε επίσημα ο ΣΦΚ Πιερικός, το απόγευμα του Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, σε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία παράλληλα “αποκαλύφθηκαν” επίσημα οι ποδοσφαιρικές εμφανίσεις και ο υπόλοιπος αθλητικός εξοπλισμός της ομάδας, όλα χορηγία του διαδικτυακού καταστήματος “dofundo”, επιχείρησης του Χρήστου Μανώλα.

Ρόλο…μοντέλου πήραν ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας που φόρεσε τη μαύρη φανέλα (2η), ο Μανώλης Κραγιόπουλος που φόρεσε τη φόρμα αποστολής-εξόδου, ο Δημήτρης Παπατολίκας που φόρεσε τη φανέλα τερματοφύλακα, ο Γιώργος Τερζής που φόρεσε τη λευκή φανέλα (1η) και ο Βασίλης Τουλίκας που φόρεσε το μπουφάν αποστολής.

Εκτός των παραπάνω ποδοσφαιριστών, παρουσιάστηκαν ακόμη οι:
Γκουντρουμπής Φώτιος
Κανταρτζής Ιωάννης
Καραγκούνης Σωτήριος
Καρτσαμπάς Αθανάσιος
Κοκονόζι Φράνκο
Κτιστόπουλος Γεώργιος
Κυριλλίδης Σωκράτης
Κωστίκος Γεώργιος
Λαζαρίδης Χρήστος
Λαμπίρης Κωνσταντίνος
Παραφέστας Ζήσης
Ράντος Ιωάννης
Σαμανίδης Κωνσταντίνος
Τουλκερίδης Σταύρος
Τσιαμπέρας Χρήστος
Ουαταρά Ισμαέλ

Απούσιασαν ο στρατευμένος Παπαδόπουλος Συμεών καθώς και οι Τοπουζλής Ηρακλής και Γούτσιος Ραφαήλ, για προσωπικούς λόγους.

Όσον αφορά στον Ουαταρά, ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Κατερίνης, όμως απαιτείται να ρυθμιστούν κάποιες εκκρεμμότητες από την Αναγέννηση Καρδίτσας, προηγούμενο “σταθμό” του παίκτη, προκειμένου να τεθεί και επίσημα στη διάθεση του Νίκου Θεοδοσιάδη.

Για λογαριασμό του ΣΦΚ Πιερικός μίλησε ο Α’ αντιπρόεδρος, Πασχάλης Τσιτιρόκης, το Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Θεόδωρος Παυλίδης, την ΕΠΣ Πιερίας, ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Τσακνάκης, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς, ενώ το λόγο έλαβαν ακόμη το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Μωϋσιάδης και ο Πρόεδρος του ΣΟΠ-Θύρα 5, Λευτέρης Βασιλειάδης. Φυσικά, δε θα μπορούσε να απουσιάσει από το βήμα, ο μεγάλος χορηγός του ΣΦΚ Πιερικός, Χρήστος Μανώλας, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα “dofundo” που θα προβάλλεται στον επίσημο ιματισμό της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την ομάδα, τονίζοντας ότι, αν ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπίο στο μέλλον, θέλει να αναμειχθεί ενεργά στα διοικητικά του συλλόγου.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This