Ο ΣΦΚ Πιερικός με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, συγκέντρωσε 30 βαθμούς και τερμάτισε στην 5η θέση του 2ου ομίλου, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στα πλέι-οφ, που ήταν και ο στόχος που τέθηκε εξαρχής σε αυτή την τόσο δύσκολη και μεταβατική σεζόν.
Το διοικητικό συμβουλίου του ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κοινό, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα και προσδοκά ανάλογη ανταπόκριση στα εναπομείναντα παιχνίδια, όπως αυτά θα καθοριστούν από το πρόγραμμα των πλέι οφ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κοζάνη, η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός και ο πρόεδρος, Φώτης Θέος, βραβευσαν τον Δημήτρη Ελευθεριάδη, παραδίδοντας του τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά τον αθλητισμό της Πιερίας.
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε για την τιμή που του αποδόθηκε και την αναγνώριση της συμβολής του, ενω χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους στις κερκίδες.
















