Επιλογή Σελίδας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Πιερικού για τον κυριακάτικο (24/3) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Κέρκυρα, οι “μελανόλευκοι” απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από την πρώτη θέση, που ήταν ο βασικός στόχος της ομάδας, εξέλιξη που οδηγεί την ομάδα στην απόφαση να δοθούν για το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλο και περισσότερες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές του ρόστερ και κυρίως σε όσους δεν είχαν ως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Στόχος, αρχής γενομένης απο το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής, είναι να αξιολογηθούν απο τον Νίκο Θεοδοσιάδη οι παίκτες που δεν είχαν ρόλο βασικού στα προηγούμενα ματς, ώστε να δείξουν τις δυνατότητες τους και το κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν κάτω απο απαιτητικές συνθήκες, διεκδικώντας έτσι θέση στο δυναμικό της νέας περιόδου.

Σχετικά με το ιατρικό δελτίο, αυτό ειναι “λευκό” και έτσι μόνη δεδομένη απουσία είναι αυτή του Οικονομίκου, που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετρίτη.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα, ο ΣΦΚ Πιερικός ενημερώνει οτι θα λειτουργήσει και δεύτερο εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Εθνικού, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους απο το εκδοτήριο μπροστά απο την καγκελόπορτα του Α΄ΔΑΚ Κατερίνης και να κατευθύνονται στη θύρα των φιλοξενουμένων.

Θα ισχύει γενική είσοδος 10 ευρώ για άνδρες και γυναίκες, ενώ σε ισχύ θα είναι και το μειωμένο εισιτήριο των 5 ευρώ για τους φιλάθλους άνω των 60 ετών. Οι νέοι ως 18 ετών έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου.

Δελτίο τύπου ΣΦΚ Πιερικός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This