Επιλογή Σελίδας

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Πιερικός που στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου έχασε εντός έδρας και από την Αναγέννηση Άρτας με 1-2.

Αυτή ήταν η ενδέκατη ήττα για τον Πιερικό και τέταρτη συνεχόμενη, φέρνοντας την ομάδα της Κατερίνης στην 5η θέση της τελικής κατάταξης, με 55 βαθμούς.

Η Αναγέννηση Άρτας τερμάτισε μία θέση πιο κάτω, με 54 βαθμούς.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Μετά από εκτέλεση φάουλ των Αρτινών, ο Παππάς έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Τσακνάκης απέκρουσε σωτήρια.
22′ Σουτ του Κούλαλη από μακριά, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
31′ Παράλληλο γύρισμα του Μπαλτά από δεξιά, όμως το πλασέ του Οικονομίκου από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε ελάχιστα άουτ.
45′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Μυρωτής επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, κόντραρε σε σώματα και έφτασε στον Οικονομίκο που με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

49′ Οι παίκτες του Πιερικού συνδυάστηκαν ωραία, τελικός αποδέκτης ο Κούλαλης που έκανε σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπαλαούρα να μπλοκάρει.
55′ Σουτ του Οικονομίκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
57′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Παππάς έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κορομηλάς με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Άρτας.
63′ Διαγώνιο σουτ του Ζυγκερίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Τσακνάκη.
65′ Σουτ του Οικονομίκου από το ύψος του πέναλτι, μπλόκαρε ο Μπαλαούρας.
70′ ΓΚΟΛ! 1-2: Μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Λισγάρας με κεφαλιά έκανε το 1-2 για την Αναγέννηση Άρτας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημέρας με βοηθούς τους Νάκα και Μπασίνο, της ΕΠΣ Λάρισας.

Πιερικός: Τσακνάκης, Μαυρίδης, Στόιος, Μυρωτής (46′ Ματζαλλάκου), Κούλαλης, Οικονομίκος (82′ Κωνσταντινίδης Β.), Μπαλτάς, Δεληγιάννης, Ιρινιμπαμπάζι, Χατζηπουργάνης (72′ Στραβογιάννης), Κραγιόπουλος (82′ Αλεξίου).
Αναγέννηση Άρτας: Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Παππάς, Φερεντινος, Ζυγκερίδης (82′ Οπλουργός), Πάνος (52′ Κυριάκης), Κωνσταντίνου (52′ Κορομηλάς), Μανιώτης, Θεοδωράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This