Επιλογή Σελίδας

Τρεις ποδοσφαιριστές του Διγενή Αλωνίων “κληρονόμησαν” προβλήματα τραυματισμού στην αναμέτρηση με τον Ταύρο Ελάφου και η ομάδα των Αλωνίων τους εύχεται περαστικά.

Οι ανακοινώσεις:

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Φοίβο Αλεξιάδη που υπέστη στο παιχνίδι με τον Γ.Α.Σ.Ταύρο Ελάφου βαρύ διάστρεμμα που θα τον αφήσει εκτός περίπου 2 εβδομάδων!?

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και γένι

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Ραφαηλίδη που υπέστη στο παιχνίδι με τον Γ.Α.Σ.Ταύρο Ελάφου στροφική κάκωση του γονάτου πιθανή ρήξη μηνίσκου που θα τον αφήσει εκτός περίπου 1 μήνα!?

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Κατσιγιάννη που υπέστη στο παιχνίδι με τον Γ.Α.Σ.Ταύρο Ελάφου βαρύ διάστρεμμα που θα τον αφήσει εκτός περίπου 2 εβδομάδων!?
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι