Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ mαteco κόντρα στην Vfl Oldenburg με 25-25, στο πλαίσιο του Game 2 του δεύτερου προκριματικού γύρου του EHF Women’s European League.

Δυναμικά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ mαteco, ο οποίος απαλλαγμένος από το άγχος, έπαιξε πιο απελευθερωμένα αλλά και όμορφα, παίρνοντας προβάδισμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, 4-2. Η Oldenburg έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε, 4-4, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ στη συνέχεια, 7-7. Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος συνέχισαν σε υψηλό τέμπο, βάζοντας δύσκολα στις Γερμανίδες. Το τελικό σκορ του ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 10-11, μετά από εύστοχη εκτέλεση της Χατζηπαρασίδου σε νεκρό χρόνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί η Oldenburg να έκανε γρήγορο 10-12, ωστόσο με Ζενέλι και Σαμολαδά ο ΠΑΟΚ mαteco έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 12-12, μην αφήνοντας τις Γερμανίδες να πάρουν διαφορά. Το παιχνίδι συνέχισε να κινείται σε απόλυτη ισορροπία, 15-15, ωστόσο σ’ εκείνο το σημείο οι διαιτητές εξάντλησαν την αυστηρότητα τους σ’ ένα καθαρό κλέψιμο της Μπροκάρντο, τιμωρώντας την Βραζιλιάνα περιφερειακό με δίλεπτη αποβολή και πέναλτι. Η Oldenburg ευστόχησε στο πέναλτι, 15-16, και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, δημιούργησε μικρό προβάδισμα, 17-20. Ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση, ψυχή και καταπληκτικές άμυνες, μειώνοντας σταδιακά. Με πραγματική κατάθεση ψυχής στο τελευταίο τρίλεπτο, ο ΠΑΟΚ mαteco έκανε το 22-25 σε 25-25, με αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 4, Κερλίδη 3, Βράνσιτς 4, Μπουλάτοβιτς, Καπρινιώτη, Σαμολαδά 3, Μουράτοβιτς 4, Σεβδίλη 3, Αζεβέδο, Ζενέλι 2, Μποριζόφσκα 1, Τομάσεβιτς, Κουλούρη, Μπουράτο, Μιλόγιεβιτς 1.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This