Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλος με 25-25 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην HC Linz AG, στο πλαίσιο του Game 2 του Round 2 του EHF European Cup, μένοντας εκτός συνέχειας της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ, 2-2, και τον ΠΑΟΚ να παίρνει μεγάλη βοήθεια επιθετικά από την περιφέρεια του. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πήραν μικρό προβάδισμα, 5-8, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και με επιθετικούς πρωταγωνιστές τους Ελευθεριάδη και Λαδάκη «έτρεξε» 4-0 σερί, ανακτώντας το προβάδισμα, 9-8. Στη συνέχεια με Τζωρτζίνη και Τσαμουρίδη ο Δικέφαλος αύξησε το προβάδισμα του, 13-11, το οποίο διατήρησε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 14-12.

«Φουριόζος» ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος πήρε πολύτιμη ενέργεια από την… καυτή Μίκρα, αυξάνοντας το προβάδισμά του, 18-15. Με γκολ του Τζωρτζίνη ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του, 20-16. Σ’ εκείνο το σημείο οι «Αυστριακοί» αντέδρασαν και μείωσαν στο γκολ, 20-19, με τον Καλόμοιρο να βάζει τέλος στο σερί, 21-19, και τον Νικολαΐδη να δίνει και πάλι προβάδισμα τριών γκολ στον ΠΑΟΚ, 22-19. Η HC Linz μείωσε στο γκολ, 22-21, ωστόσο Μποτσκάρεφ και Παπάζογλου έκαναν το 25-23, δίνοντας και πάλι σκορ πρόκρισης στον ΠΑΟΚ, πέντε λεπτά πριν το τέλος. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι «Αυστριακοί» βρήκαν δύο γκολ, ισοφαρίζοντας το σκορ, 25-25, δίνοντας χαρακτήρα «θρίλερ» στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο ΠΑΟΚ έψαξε το «χρυσό» γκολ, ωστόσο δεν το βρήκε, με το τελικό 25-25 να μην του δίνει την πρόκριση.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Λαδάκης 4, Ελευθεριάδης 4, Τσαμουρίδης 3, Παπαγεωργίου 1, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου 4, Κουκμίσης Κ., Τσαναξίδης 1, Κουκμίσης Ν., Μπάτζιος, Καλόμοιρος 1, Μποτσκάρεφ 4, Δάιος, Τζωρτζίνης 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This