Επιλογή Σελίδας

Τεράστιο πάθος και ψυχή επέδειξαν οι παίκτες του Πανιωνίου απέναντι στην ιταλική Τεργέστη, στον μεταξύ τους αγώνα για την 3η αγωνιστική, στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και πήραν τελικά τη σημαντική νίκη στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, με συνολικό σκορ 26-25 (κανονικός αγώνας 16-16).

Η ομάδα του Κώστα Δήμου πήρε έτσι 2 πολύτιμους βαθμούς που τον φέρνουν πιο κοντά στον στόχο της ο οποίος είναι η πρόκριση του στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται 3οι στην βαθμολογία του ομίλου στους 5 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και προηγήθηκε ακόμα και με 3 γκολ, αλλά το 12-9 έγινε 12-11. Στη συνέχεια προηγούταν στο σκορ με ένα γκολ, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του καθώς η Τεργέστη έβαλε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, στέλνοντας το ματς στην διαδικασία των πέναλτι όπου επικράτησε η ελληνική ομάδα.

Οι Ιταλοί έχασαν 2 πέναλτι, με τον Γαλανίδη να αποκρούει ένα από τα δυο χαμένα. Ο Πανιώνιος, ενώ σε όλο το παιχνίδι είχε τερματοφύλακα τον Κωνσταντίνο Λιμαράκη στα πέναλτι ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Γαλανίδη. Κορυφαίοι του Πανιωνίου οι Γούνας και Κοπελιάδης με 7 και 5 γκολ αντίστοιχα (μαζί με τα πέναλτι).

Να σημειώσουμε ότι η Τριέστε είναι πρώτη στην Ιταλία με 5 στα 5 και 15 βαθμούς. Πολύ καλή ομάδα, επιπέδου Τσάμπιονς λιγκ.

Διαιτητές: Κουν (Ουγγαρία), Σεγκουράνα (Ισπανία).

Οκτάλεπτα: 6-5, 3-4, 3-2, 4-5, 10-9 (πεν.).

Αναλυτικά η διακύμανση στον κανονικό αγώνα και στα πέναλτι ΕΔΩ.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 5, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 2 , Μοσκόφ 4, Μουρίκης, Γούνας 7, Ουκρόπινα 4, Καπετανάκης 1, Γαλανίδης.

Τριέστε (Ντανιέλε Μπετίνι): Ολίβα, Ποντγκόρνικ, Πετρόνιο 2, Μπουλιούμπασιτς 2, Βρλιτς, Βαλεντίνο 1, Ντάσιτς 6, Μετσαρόμπα 4, Ράτσι 4, Μαρτζιάλι, Μπίνι 3, Μλάντοσιτς 3, Καρούζο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This