Επιλογή Σελίδας

Ένας επιβλητικός Πανιώνιος, μέσα στο κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, “βύθισε” την Πρίμορατς Κότορ παίρνοντας την τεράστια νίκη με 8-5, για την 5η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των «16» του Euro Cup.

O “Ιστορικός” απέδειξε πως παραμένει μεγάλος και τρανός και στην Ευρώπη (πέρυσι είχε φτάσει στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης) και φιλοδοξεί να βρεθεί και φέτος στα ψηλά σκαλοπάτια του θεσμού.

Με βασικό όπλο την αμυντική λειτουργία και με τη δύναμη της έδρας, αλλά και με σωστές επιθετικές επιλογές σε κρίσιμα σημεία, η ομάδα του Κώστα Δήμου επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της, στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο, προηγήθηκε και με 8-3 και απλά στο τέλος διαχειρίστηκε σωστά το ματς και πήρε τη σπουδαία νίκη με το τελικό 8-5.

Ηγέτης και σκόρερ του Πανιωνίου, για άλλη μια φορά ο αρχηγός του Αλέξανδρος Γούνας, φοβερός ο τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης, εντυπωσιακοί οι Καπετανάκης και Γκιουβέτσης, αλλά όλοι ήταν υπέροχοι, κανείς δεν υστέρησε και σύσσωμοι γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο.

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-1, 0-1.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Ουκρόπινα, Καπετανάκης 2, Λιμαράκης.

Πρίμορατς Κότορ (Ζόραν Μάσλοβαρ): Κράλι, Μπργκούλιαν, Μάρκοβιτς 2, Γκόπτσεβιτς 1, Μίρσιτς 1, Λάμπε, Περόφ 1, Κάστροπ, Βίτσο, Γιάνοβιτς, Βουκάσοβιτς, Τσέτκοβιτς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This