Επιλογή Σελίδας

Ζωντανός στην “κούρσα” της σωτηρίας παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος κέρδισε στο Κίτρος την αδιάφορη Πύδνα με 2-1 για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -1 από την Αμβρακία Κωστακιών την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική (26η, 23-04). Η ομάδα του Δημήτρη Παπαγιαννούλη άνοιξε το σκορ με τον Καμπερίδη στο 30′ με τους Κιτριώτες να ισοφαρίζουν με τον Ντόση στο 65′. Ο Λαζαρίδης όμως με κεφαλιά στο 73′ χάρισε το υπερπολύτιμο “τρίποντο” στην ομάδα του και την κράτησε στο “κόλπο” της παραμονής. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Σάββα Αχλατλής στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air”, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 16.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το φιλμ του αγώνα
5′ Μετά από λάθος του Σαμουηλίδη, ο Καμπερίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και βρέθηκε απέναντι από τον Πατσιογεώργο κάνοντας το πλασέ, το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Πύδνας.
9′ Ωραία μπαλιά του Κυπαρίσση στον Κωστίκο ο οποίος σούταρε από καλή θέση, με τη μπάλα να προσκρούει σε σώματα αμυντικών και να απομακρύνεται.
12′ Ο Καραγκούνης άφησε όμορφα τη μπάλα για τον Ν. Κυπαρίσση, ο οποίος τροφοδότησε τον Ντόση που μπήκε επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο Λαζαρίδης τον έκοψε.
30′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Καμπερίδης από αριστερά με φοβερή “βολίδα” έστειλε τη μπάλα πρώταο στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πατσιογεώργου και έπειτα στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.
35′ Ο Δήμας έδωσε ωραία για τον Ν. Κυπαρίσση ο οποίος επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Κούζα, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
44′ Ο Καραγκούνης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το σουτ, ο Κούζς όμως με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα που έσκασε μπροστά του.
65′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Τουλίκας ξέφυγε από αριστερά και έβγαλε παράλληλη σέντρα με τον Κούζα να μη μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα με αποτέλεσμα ο Ντόσης που καιροφυλακτούσε να κάνει το 1-1 από κοντά.
73′ ΓΚΟΛ! 1-2: Εκτέλεση κόρνερ του Δερμίση από δεξια και ο Λαζαρίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Πύδνας κάνοντας το 1-2 για τον Αχιλλέα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Τζιουβάρα (Κοζάνης)

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Πατσιογεώργος, Κόλα (46′ Γ. Κυπαρίσσης), Τουλίκας, Σαμουηλίδης (63′ Ανδρικόπουλος), Δήμας, Κωστίκος, Λαζαρίδης, Ιορδανίδης, Ν. Κυπαρίσσης, Ντόσης, Καραγκούνης (57′ Μακράκης).
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Δημήτρης Παπαγιαννούλης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης, Τουλκερίδης (55′ Καραμανώλας), Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καμπερίδης, Μανίκας, Δημηνάς (46′ Λάιος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This