Επιλογή Σελίδας

Των Κ. Πετρωτού – Γ. Ζαΐρη

Εχουμε αναλύσει τα δεδομένα για την περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου (την σταθερή επιθυμία του ΟΦΗ να τον κρατήσει, την έρευνα που κάνει η πλευρά του για ομάδα στο εξωτερικό). Ωστόσο, σε πρώτη φάση, η σκέψη του Ραζβαν Λουτσέσκου σε συνεννόηση με τον Ζοσέ Μπότο είναι να παραμείνει στην ομάδα και να πάρει ευκαιρίες. 

Ίσως να παίζει ρόλο σε αυτό και το ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει νεαρούς σε ηλικία εξτρέμ, όπως ο Κουαλιάτα και ο Ρικάρντο που ενδεχομένως χρειαστούν χρόνο για να ανεβάσουν στροφές. Το ζητούμενοι, κατά συνέπεια, σε πρώτη φάση είναι ο 25χρονος εξτρέμ να βγάλει όλες τις άλλες σκέψεις από το μυαλό του και να προσπαθήσει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. 

Από τις δικές του παρουσίες σε φιλικά και (κυρίως) σε επίσημα παιχνίδια θα κριθεί και το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προχθές στο προπονητικό κέντρο των Γκόου Αχέντ Ινγκλς που έγινε το φιλικό με την ολλανδική ομάδα, βρέθηκε και ο ατζέντης του, Τάσος Παπαδόπουλος που εκπροσωπεί, βέβαια, και Μπίσεσβαρ και Ινγκασον.

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This