Επιλογή Σελίδας

Τη “φόρμα” του Πιερικού θα φορέσει ξανά ο Νίκος Θεοδοσιάδης! Ο Κατερινιώτης προπονητής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ηγηθεί από τον πάγκο στην προσπάθεια για “αντεπίθεση” με στόχο την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ο 45χρονος τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας μετά από δεκατρεις μήνες, καθώς είχε αποχωρήσει στις 3 Νοεμβρίου του 2017 με προορισμό τον Απόλλωνα Λάρισας όπου έμεινε μέχρι το τέλος της περυσινής περιόδου ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν ως προπονητής του Κρόνου Αργυράδων, της Κέρκυρας από όπου αποχώρησε στις 16 Νοεμβρίου. 

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει μιας και η ομάδα του Πιερικού δίνει την Κυριακή έναν κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με την Στυλίδα, κι έτσι ο Θεοδοσιάδης πιάνει άμεσα δουλειά, δίνοντας το παρών στη σημερινή προπόνηση.

Για το Νίκο Θεοδοσιάδη αυτή θα είναι η τέταρτη “θητεία” του στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού έχοντας υπάρξει (υπηρεσιακός) προπονητής για έναν αγώνα τη σεζόν 2011-2012, επιστρέφοντας ξανά τη σεζόν 2013-2014 και τη σεζόν 2017-2018. Ακόμη, πριν από Κρόνο Αργυράδων και Απόλλωνα Λάρισας έχει διατελέσει προπονητής σε Ηρακλή, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ΑΕ Καραϊσκάκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This