Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 14ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2019 στις 15:00.
Στο Δίον, όπου ο Δίας Δίου θα υποδεχθεί την Καρίτσα, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Φώτιος Τζίκας με βοηθούς τους Γεώργιο Μιχτατίδη και Ευστάθιο Τσεχελίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητή τον Δαμιανό Καρακελίδη από την Πέλλα.
Στην Κατερίνη, όπου θα αναμετρηθούν ο Πιερικός με τον Θησέα Αγριάς, διαιτητής θα είναι ο Χριστόφορος Μπουρλούτσκι με βοηθούς τους Γεώργιο Κεσισόγλου και Γεώργιο Σηπάκη από την Πέλλα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Πέτρος Τσακνάκης από την Λάρισα.
Αναλυτικά:



















